čtvrtek 4. srpna 2016

Maso na gril marináda

Die besten Produkte im Test. Všechny níže uvedené ingredience smícháme, omyté, nakrájené maso na plátky či menší kousky vložíme do marinády a necháme odležet nejlépe do druhého dne. Když ho tedy nejvíce jíme, určitě by bylo dobré naučit se k němu i nějakou výbornou marinádu.


Tato marináda se hodí hlavně na bílé maso a podtrhne jeho jemnou chuť. Vše pečlivě rozmícháme, aby se olej se vše ostatní dobře promíchalo. Já jsem vykostila kuřecí stehna.

Vykostěné řízky byly hodně velké, rozřízla jsem každý ještě na polovinu. Maso jsem nenaklepávala. Olej a víno by měly být v stejném množství, ostatní záleží jen na vás. Postup Všechny suroviny důkladně promíchejte nejlépe ve skleněné míse.


Do uzavíratelné dózy rozložte připravené maso, přelijte ho připravenou marinádou a dejte do chladna. Marináda na kuřecí a rybí maso. Kuřecí prso v príma marinádě.


Jakou dělám já marinádu. Pro ty, co prahnou po zdraví!

Než začnete grilovat, vyndejte ho z lednice včas, aby dostalo venkovní teplotu. Sicher durch den Winter. Po naložení v jogurtové marinádě bude maso krásně křehké a vláčné. Vergleichen Sie Qualität und Preise.


Příprava této marinády na grilování není nijak složitá, opět stačí jen smíchat výše uvedené ingredience a do vzniklé směsi naložit maso. Griluje se v parcích, na předzahrádkách restaurací, ale i na balkonech, terasách a pod pergolami. Fenomén dneška nemohl minout nikoho z nás, ale netočíme. Na přípravu marinád se většinou používá olej, ocet nebo případně i víno, koření a bylinky, někdy základ tvoří bílý jogurt nebo kefír a přidává se i citronová šťáva.


Exotická marináda vhodná především na pečené nebo grilované kuřecí maso , kterému dodá na jemnosti. Pikantní jogurtová marináda na kuře. Pátráte po nejlepší marinádě na kuřecí maso ? Nejlepší je do ní naložit naporcovaná kuřecí. Tato sladká marináda s pikantním tónem se nejlépe hodí na drůbeží maso nebo ryby.


Důležité je naložit do ní maso dopředu, nejméně hodiny, ideálně. Recept na marinádu vhodnou na kuřecí maso či jinou drůbež, která nadchne všechny milovníky grilování. Podle šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha marináda není nezbytnou součástí grilování, ale můžete díky ní dát dobrému. Podívejte se na fotografie a hodnocení.


Na plátek masa položíme kousek snítky rozmarýnu.

Grilujeme z každé strany cca minut dle výšky masa. Vynikající marináda - nejen na gril. Nejprve vezmeme mleté maso , a promícháme ho s pepřem, solí a Worcesterovou omáčkou. Medová marináda s pivem se hodí na kuřecí stehna nebo vepřové maso.


Vhodná na kuřecí křídla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky