středa 12. září 2018

Velkoformátová dlažba betonová

Velkoformátová dlažba Oblíbená je například pro minimum spár i pro eleganci, kterou nabízí. Vybírejte si z osmi variant, lišících se tvarem, velikostí, barvou a způsobem využití. Dlažba je naší specialitou, na český trh ji dodáváme už dlouhou řadu let.


Za tu dobu jsme dokázali vyladit nejen naši výrobní technologii, ale i estetické vlastnosti našich produktů. Při své tloušťce 1mm unese i těžká vozidla.

Je proto ideální pro nově budovaná nebo rekonstruovaná náměstí a jiné veřejné plochy. Ale také pro moderní zahrady nebo vstupní prostory privátních objektů. Nabídka betonové dlažby a dalších materiálů pro stavby a úpravy komunikací na veřejných i soukromých prostranstvích.


Výrobky jsou ekologické. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky. Doporučujeme Nejnižší ceny Nejvyšší ceny Elektronický ceník-.


Betonová dlažba hladká, přírodní.

Best – dlažba pro tři generace K provozování webu best. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. Jak již název sám napovídá, předností velkoformátové dlažby Maxi je její nestandardní formát, který tuto.


Tuto dlažbu BEST lze použít pro pěší zóny, náměstí a terasy. XL zahrnuje šest rozměrově různých desek, které lze spolu vzájemně kombinovat ! Výrazná betonová kresba. Tato betonová dlažba věrně imituje technický vzhled lístkového plechu. Je ideální pro pochozí plochy ve veřejném i soukromém sektoru.


Unikátní jednovrstvá dlažba vyrobená v moderních i nadčasových designech v exluzivním provedení 8x 4x mm. Veľkoformátová betónová dlažba GRANDE upúta svojou pestrou farebnosťou jednotlivých kusov. V ponuke sú aj neštandardné farebné odtiene: machová, jura.


FORMÁTY je možno volit libovolné (čtverec, obdélník i nepravidelný úhelník) dle architektonického návrhu s tím, že nejmenší plocha jedné dlaždice je vždy rovna nebo větší jak 5m 2! TLOUŠŤKA desek je libov. Nádherná dlažba imitující pískovcové desky z oblasti Červeného Kostelce u Náchoda. Jedná se o betonové kopie velmi hrubě opracovaných pískovcových desek z místního lomu, desky jsou k nerozeznání od skutečných originálů.


Tento kámen je použit i na nedaleké zřícenině hradu Vízmburk, odtud tedy název hradní. Dlažba Nabízíme širokou škálu dlažeb do interiéru, ale také na terasu či balkon nebo schodiště.

Dlažby se liší designem, zpracováním a barevností. Nejčastěji je složen z vody, cementu, písku, kameniva a dalších přísad zajišťujících lepší. Elegance pro bezstarostné léto. Nezbytnou součástí každého venkovního i vnitřního bazénu je b ezpečný - protiskluzový materiál, pro okolní pochozí plochu. Ale keramické dlažby Rivesti – to je luxusní materiál k bazénům pro ty nejnáročnější.


Celkem sérií plných inspirace. Chci vybrat podle série. Zúžit výběr Obklady a dlažby - Typ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky