pondělí 17. září 2018

Sušená rajčata v olivovém oleji

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Sušená rajčata v olivovém oleji. Pesto z medvědího česneku se sušenými rajčaty.


Kakaový olejový korpus na dort.

Domácí sušené maso - Jerky. Tak nám chutnají nejlíp. Ještě pozor na přesušení rajčat v sušce, jsou pak tvrdá. Předešlý příspěvek jsem smázla sama z důvodů malé pravopisné chybky. Chápu, že pro slabší jedince je záměna rodů krajně nevhodné a může způsobit někomu duševní újmu, ale to co zde cenzorovi občas unikne bývá občas silnější kalibr.


Pokud takto upravená rajská jablíčka smícháte s na kostičky nakrájenou mozzarellou, zakápnete balzamikovým octem, osolíte a přidáte trochu čerstvé bazalky, získáte tak velmi chutnou, rychlou a lehkou večeři, ke které můžete přikusovat třeba jen rozpečenou celozrnou bagetu. Tato luxusní rajčata můžete použít přímo ze sklenice.

Nejlepší jsou naložená v extra panenském olivovém oleji , který skvěle obohatí dresingy a zálivky. Pro použití těchto rajčat. Troubu zahřejeme na 130°C. Na plech na pečící papír rozložíme přepůlená rajčata řezem nahoru.


Osolíme, opepříme, posypeme kořením a zakapeme. Nakládaná sušená rajčata v olivovém oleji. Sušička je super záležitost, pro zpracování podzimní zeleniny či ovoce všeobecně. Tentokrát jsem se zaměřila na cherry rajčátka, které jsem poté naložila v olivovém oleji s čerstvými bylinkami, česnekem a kapary. K vaření a do salátu později, jak když najdete.


Zimní hrušková marmeláda se sušenými švestkami. Lahodná, nesolená rajčata a provoněná bylinkami jsou naložena v kvalitním olivovém oleji. Naložení v olivovém oleji je vzpomínkou všem, kteří kdy. Jsou skvělé do těstovin, salátů, na pizzu, do zapečených toastů nebo omáček.


Na zahradě nám vždycky vyroste rajčat víc než můžeme sníst. Nasušená ale vydrží několik měsíců a tak si na své úrodě můžeme pochutnat po celý rok.

Iris, já si sušená rajčata v olivovém oleji už několik let kupuju, nejčastěji v Itálii, protože tam jsou levnější, a musím říct, že jsou opravdu. Na pánvi na olivovém oleji osmažíme na proužky nakrájenou cibuli, přidáme na drobno nakrájená sušená rajčata v oleji , nasekaný česnek a bazalku. Promícháme a krátce osmahneme. Přidáme hotové těstoviny a jen už promícháme.


Sicilské sušená rajčata v olivovém oleji - Agrestis. Italská sluncem sušená rajčata v olivovém oleji s uzeným jalapeňo. Těstoviny, nejlépe penne připravíme podle návodu v osolené vodě. Můj oblíbený způsob, jak si zpracovat přebytky rajčat ze zahrádky.


Jednoduše rajčata nakrájejte na půl centimetrové plátky a usušte dle vašich možností. V extra panenském nefiltrovaném olivovém oleji. Složení: olivový olej min , sušená rajčata min.


SUŠENÁ RAJČATA V OLIVOVÉM OLEJI, farma Di Vito, 280g Tato rajčata byla sušena na horkém letním vzduchu v italském regionu Molise a Abruzzo. Farmář Luigi Di Vito, ze stejnojmenné farmy, následně rajčátka vkládá do svého olivového oleje. Rajčata byla i po proležení v oleji naprosto nepoužitelná, úplně tvrdá, nešla ukousnout.


Kde je chyba nevím, ale někdo taky usušená rajčata máčí do vody,ony nabobtnají a pak je teprve vkládá do oleje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky