pátek 14. září 2018

Santalové dřevo účinky

Santalové dřevo je vhodné pro ženy i muže. Osvědčilo se i při potížích s akné a jinými vyrážkami. Má hojivé účinky, urychluje hojení ran, zklidňuje zarudlou a podrážděnou pokožku. A na rozdíl od jiných aromatických dřevin si svoji vůni dokáže udržet po dlouhá léta.


Právě pro tuto výraznou a příjemné aroma, kterou disponuje díky vysokému obsahu vonných silic, je oblíbené při různých druzích aroma terapie a při výrobě kosmetiky.

Navíc vzhledem ke svým afrodiziakálním vlastnostem má povznášející a energetické účinky. Vůně santalového dřeva působí opojně díky svým exotickým dřevitým tónům. SANTALOVÉ DŘEVO - éterický olej, původ: Srí Lanka, ml, Siddhalepa.


Košík: (prázdný) Celkem () prázdný. Má mírné protizánětlivé účinky. Dřevo má vysoký obsah vonných silic ve formě aromatického oleje. Není vhodné při akutních ledvinových potížích a při těhotenství.


Relaxujte s vůni santalového dřeva v parní lázni.

Vůně dodává energii, oživuje a vytváří pokojnou atmosféru. Esenciální olej santalové dřevo 10ml. Mezi další účinné složky patří např. Tato maska má antioxidační a hojivé účinky, dává pokožce jemnost.


Popis Chladivá vůně s hojivými účinky vhodná zejména k soustředění a uklidnění. Cenné vlastnosti dřeva jsou hojně využívány v kosmetickém průmyslu. Tato opojná vůně se nám dostane doslova pod kůži, uklidní a pohladí bolavé duše, zpříjemní nám chvíle oddechu a relaxu a vytlačí úzkost a obavy. Její hřejivé účinky oceníme hlavně v chladných měsících. Všeobecně má santalové dřevo uklidňující a relaxační účinky , odstraňuje napětí a tíseň a pomáhá proti depresím.


Působí proti kašli a zmírňuje bolesti hlavy. Celkově působí proti zánětům. Složení: lihový extrakt, santalové dřevo Dávkování: 3x denně kapky do dcl. Pačuli hojí pokožku, posiluje při vyčerpání a santalové dřevo všeobecně zklidňuje.


Potom už jen stačí zalézt do postele nebo pod deku na gauč a odpočívat. Blahodárné účinky tohoto mýdla ocení především ti, k. Vonný olej Natural značky Millefiori Milano je základem aromaterapie, po nakapání do vody.

Arganový olej intenzivně hydratuje a vyživuje pleť. Má antidepresivní účinky , stimuluje trávení, je antiseptické, vhodné na chronické záněty močového a pohlavního ústrojí, mírní nachlazení a kašel. Výrazně vyhlazuje strukturu pokožky, redukuje tvorbu vrásek i pigmentových a stařeckých skvrn. Eliminuje tvorbu kožního mazu a zklidňuje podrážděnou pokožku. Stříbro: O tomto prvku se předpokládá, že zvyšuje plynulý projev během rozhovoru a stimuluje pozorovací schopnosti sebe sama.


Jedná se také o velice populární stavební materiál. V čínské medicíně se používá při léčbě bolestí žaludku, zvracení, cholerických potíží a kožních onemocnění. V ajurvédské tradici se používá hlavně při infekcích močových a dýchacích. Aromaterapeutické účinky : Je to oblíbená vůně bohyně lásky Afrodity.


Semena rudrakshy v sobě nesou po tisíce let duchovní a léčivé účinky. Rozměry: Průměr obruče cm. Obruč je pružná a díky tomu se přizpůsobí každému krčku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky