čtvrtek 6. září 2018

Modra skanzen

Archeoskanzen Modrá, velkomoravské opevněné sídliště středního Pomoraví z 9. Nezáleží, jestli jedou za obchodem, na víkend anebo na delší pobyt. Komfortní ubytování je pro hosty všech věkových kategorií připraveno ve stylově zařízených pokojích s kapacitou pevných lůžek. Jsme rodinná firma působící v obci Modrá u Velehradu.


Naše produkty jsou čistě přírodní, s dlouhou regionální tradicí přímo ze. Večeře pro dva v hotelu Skanzen za 6Kč!

Zítra to roztočíme Jaroušku v podání známých herců pražských divadel 1. Výherce z řad sdílejících vybereme 30. Návštěvníci se tradičním způsobem seznámí s procesem pálení ovoce a. Centrum Slováckých tradic najdete v areálu Skanzen Modrá. Při poskytování služeb nám pomáhají COOKIES. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Více v Oznámení o ochraně osobních údajů.


Váš internetový prohlížeč nepodporuje prohlížení videa v HTML5.

Botanická a sladkovodní expozice Živá voda. Vítejte na Živé vodě v Modré! V jeho společnosti se skutečně zabaví celá rodina a všichni se také dozvíte mnoho nových informací.


The rooms are divided into doubles, triples with extra beds, quad family room, and junior suite. Restaurace hotelu Skanzen , Modra : Bewertungen von Restaurace hotelu Skanzen sehen, mit von bewertet bei TripAdvisor. Skanzen Modra - centrum historie a tradic Skanzen Modrá je turistický cíl, kde se snoubí centrum historie a tradic. Archeologický skanzen v Modré se nachází v lokalitě původního velkomoravského osídlení, v těsném sousedství Velehradu, km od Uherského Hradiště.


Představuje ideální podobu slovanského opevněného sídliště z doby Velké Moravy (9. století). Skanzen žije každodenním životem, naučnými představeními, programy, pokusnými tavbami kovů, výrobou keramiky, zemědělskou výrobou i neustále prováděným archeologickým výzkumem. Hotel SKANZEN – buchen Sie ein Top-Hotel in Modrá zum Spartarif. Hier die wichtigsten Hotelinformationen. Günstige Preise, keine zusätzlichen Gebühren zahlen direkt im Hotel.


Hotel Skanzen unverbindliche Online-Buchung und Nachfrage. Na Skanzen Modrá přijal pozvání Norský honorární konzul Arve H. Po procházce celého areálu skanzenu Modrá slavnostně podepsal budoucí spolupráci na plánovaném projektu. Velmi dobré - dobré jídlo, hezké prostředí.


Pokoje jsou čisté ale průměrné.

Celkově skanzen bych doporučila ,krásné okolí, výborné vyžití jak pro. Modrá, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti, předměty činnosti, aktuální výpis SKANZEN Modrá s. Jedná se archeologický skanzen představující život obyvatel Velké Moravy. V lihovaru SKANZEN na vlastní oči uvidíte dvoukotlovou pálenici o obsahu 300l a pětistupňovou kolonu na 170l. Pro milovníky vína je k degustaci stálá výstava slováckých vín s každoroční obměnou.


Má doškovou střechu a tradiční dřevěné prvky. Všechny pokoje mají bezplatné Wi-Fi, psací stůl, TV a koupelnu s toaletními potřebami a fénem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky