pondělí 10. září 2018

Medová marináda na kuřecí maso

Med rozmícháme s citrónem, česnek utřeme se solí, všechno smícháme dohromady a marinujeme jakýkoliv druh masa - kuřecí , vepřové, žebírka. Je výborná, kuřecí paličky byly s ní luxusní a co zbylo druhý den, tak jsem natřela před pečením na buřty a podlila pivem. Nekonečná bašta, udělám brzo zas. Marinády na maso Tyto marinády jsou určeny převážně na kuřecí, vepřová a hovězí masa,můžou být však použity i na maso klokaní.


Všechny níže uvedené ingredience smícháme, omyté, nakrájené maso na plátky či menší kousky vložíme do marinády a necháme odležet nejlépe do druhého dne.

Tématické fráze: medová marináda medová marináda na kuřecí maso medová marináda na maso medová omáčka k masu marináda na maso s medem grilované vepřové špízy s luxusní marinádou česnekovo medová omáčka marinády na maso česnekovo medová marináda výborná marináda na vepřové maso marinada medová medovo česnekovo zázvorový kuřecí špíz medová marináda na. Pikantní marináda z medu, sójové omáčky, rajského protlaku, chilli omáčky a nastrouhané citronové kůry, vhodná k potírání kuřecího masa, především se hodí na grilování kuřecích paliček nebo křidélek. Medová marináda na kuře recepty, které budete milovat. Marináda na kuřecí maso recepty, které budete milovat.


Výborná marináda na kuřecí maso. Chutná marináda na vepřové maso. Kuřecí prso v príma marinádě. Tato marináda se obzvláště hodí na vepřové maso !

Pro ty, co prahnou po zdraví! MARINÁDA : Smíchejte v misce všechny ingredience na marinádu. Kuře vložte do igelitového sáčku (nejlépe uzavíratelného), přilijte ¾ marinády, uzavřete a obsah protřepejte, aby se paličky obalily ze všech stran.


Pak sáček vložte nejméně na hodiny do lednice. Když ho tedy nejvíce jíme, určitě by bylo dobré naučit se k němu i nějakou výbornou marinádu. Osolíme, opaprikujeme a zalijeme necelou polovinou lahve černého piva. Pro přípravu této marinády potřebujete výše zmíněné ingredience.


Všechny postupně nasypejte do olivového oleje, dobře promíchejte. Nám se osvědčila například jemná marináda na řecký způsob, zvaná moschári. Po naložení v jogurtové marinádě bude maso krásně křehké a vláčné.


Příprava této marinády na grilování není nijak složitá, opět stačí jen smíchat výše uvedené ingredience a do vzniklé směsi naložit maso. Nezapomeňte tedy maso správně připravit, ať je grilovačka opravdu dokonalá. Na pečení v troubě to určitě použít můžete,já včera naložila kuřecí stehýnka a dneska jsme si moc pochutnali.


Jen jsem nedala tolik česneku. Dala jsem jeden stroužek. Dávám za jedna,moc dobré.

Medovo-hořčicová marináda na kuřecí maso – recept. Hořčici smícháme s mletou paprikou a medem, osolíme, opepříme, směs zalijeme olejem a důkladně promícháme. Do nádoby nalijeme polovinu marinády, položíme na ni omyté a osušené maso, zalijeme druhou polovinou a marinujeme ideálně přes noc. Pozor na med - opravdu jde cítit a dává grilovanému masu úžasnou chuť a barvu. Sladko-pálivá marináda na kuřecí maso.


Recept na pikantní úpravu masa. Maso potřeme kořením na kuře a utřeným česnekem. Poté ho vložíme do marinády a necháme hodiny marinovat. Pokud jste fanoušky kečupu a zejména vaše děti se bez této oblíbené pochutiny neobejdou, je tato marináda přesně pro vás.


Maso nakrájejte na menší kusy a cibuli nakrájejte najemno. V míse utřete žloutky se sójovou omáčkou, přisypte všechno koření a solamyl. Důkladně promíchejte, vsypte cibuli a nakonec přidejte kuřecí kousky. Rychlá marináda vhodná na kuřecí nebo drůbeží maso.


Máte k článku podnět nebo připomínku? Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů. Pikantní, a přitom jemně sladká marináda vytvoří s křupavě vypečenou kůžičkou božskou kombinaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky