pondělí 10. září 2018

Barevná štěpka

Velmi dlouhá životnost, neboť se jedná o nadrcené dřevo. Vhodné též pro výzdobu interiérů. Barveno přírodními barvivy. Tato barevná dřevní štěpka má stejnou funkci jako mulčovací kůra , chrání půdu před růstem plevele, velmi dobře zabraňuje vysychání horních vrstve půdy a udržuje tak dobou vlhkost pro okrasné rostliny.


Mulč z barevné štěpky MANETECH je ohromně dekorativní.

Po aplikaci barevné štěpky se tak doposud všední plochy proměňují v nádherné dekorativní prostředí. Zvlášť skvěle se barevná štěpka hodí k výzdobě předzahrádek, reprezentativních prostor a parkovišť. Barevný dřevní mulč jsou vlastně štěpky z odkorněného dřeva, obarvené ekologicky nezávadnými barvami. Chrání půdu před růstem plevele, velice dobře zabraňuje vysychání horní vrstvy půdy a udržuje tak v půdě vlhkost. Neovlivňuje kvalitu a vlasntosti půdy, které tyto rostliny vyžadují.


Mulčovací kůra za trvale nejnižší ceny. ZDARMA, popřípadě nějaká rostlina.

Kč za balení, které pokryje mplochy. Barvivo je neškodné pro rostliny, zvířata i děti. Prozatím v nejžádanějších barvách: ČERVENÁ a HNĚDÁ. Aby štěpka na zahradě dobře vypadala a plnila základní funkce mulče (zabránění nadměrnému výparu z půdy, bránění prorůstání plevelů), vrstvíme ji do výšky – cm. FLORIA Decorative ColorMulch je vysoce dekorativní a mulčovací materiál vyrobený z. Dekorační mulč l hnědý, dřevěná štěpka.


Vyniká dlouhou životností na. Stejně jako barevná štěpka mohou v zahradě plnit dekorační funkci také štěrk a oblázky. Při nákupu rostlin nad 1. Oblázky se nejlépe uplatní u zahradních vodních ploch, jako jsou potoky nebo jezírka. Inzerát Barevný mulč - dřevěná štěpka barvená v okrese Olomouc, cena 160Kč, od navratilj na Sbazar.


Popis: Nabízím prodej barevného mulče viz foto kus 160kč 50l pokryje 1mMožnost dopravy k vám domů. Elektrárenské společnosti za štěpku. Obec Velké Svatoňovice nabízí občanům dřevní štěpku vhodnou na záhonky nebo na palivo.


Prodám dřevní štěpku vhodnou na mulčování záhonů, popř.

Kč včetně nakládky, cena dřevní štěpky 1mje 25- Kč včetně nakládky. Dozvíte se v tomto článku, kde kromě ceny mulčovací kůry najdete i návod. Popis: suché štěpky vhodné na topení nebo mulč, v blízkém.


Zobrazit všechny produkty Zahrádkářské potřeby Substráty a mulčovací kůry Štěpky červené 70l. Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH, není-li uvedeno jinak. Sleva při platbě předem při odběru nad 10. Pevné dřevěné odštěpky stejnorodé velikosti se uměle dobarvují ekologickými trvanlivými barvivy, které vydrží v daném odstínu několik let.


Barevná štěpka a mulč Plastové výrobky Menu. Jedná se o dříví krácené na délku polen 1m, převážně i štípané, což je. Vašich rostlin, keřů a stromů, ale také pro estetický vzhled Vaší. S touhle dřevní štěpkou si můžete nejen vyzdobit svoji krásnou zahradu a mít ji ještě krásnější, neboť štěpka je z čistého dřeva bez jiných příměsí jako jsou větve.


V nabídce jsou substráty s mykorhizními houbami, vlastní rašelina, mulčovací kůra, piniová kůra a dekorační barevná štěpka. Nedílnou součástí je nabídka hnojiv a travních osiv. Dekorativní barevný mulč 70l cihlový – dřevní štěpka zbavená kůry – rovnoměrná struktura, dlouhá životnost – barvená ekologicky nezávadnými.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky