pondělí 28. května 2018

Dlažba retro

Retro dlažba : k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Ať už ladíte Váš interiér nebo.


Spolupracujeme s renomovanými európskymi dodávateľmi a architektmi a snažíme sa, aby naša ponuka obsiahla len to najlepšie z populárnych retro štýlov. Ak máte záujem o naše produkty, kontaktujte nás. Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů.

Podívejte se na obklady do kuchyně, dlažby a obklady do koupelny, retro dlažby a obklady, venkovní dlažby pro bazeny, obklady pro fasády AKCE! Retro nábytek, obkladačky a dlaždičky také vodovodní baterie do koupelny i kuchyně v našem internetovém obchodě. Produkty skladem do dnů u vás. Rekonstrukce chalupy nebo staré secesní vily.


Matná, lesklá, hladká, štrukturovaná, farebná, čiernobiela, ornamentálna, geometrická, štvorcová, obdĺžniková. Patchwork, secesia a ďalšie retro dlažba a obklady do koupelny a do kuchyně. Historické dlažby patří k populárním prvkům dnešního sortimentu v oblasti obkladačství.


Proto jsme naši nabídku rozšířili o nové exkluzivní kousky.

Jedná se o odolnou dlažbu rustikálního vzhledu. Potřebujete zrekonstruovat dlažbu ve starém činžovním domě, či se Vám líbí starý styl v bydlení? Rádi Vám pomůžeme s výběrem, event.


Keramická dlažba ve stylu retro. Nabízíme kvalitní keramické dlažby vhodné do interiéru i exteriéru za výhodné ceny. Levné retro dlažby do koupelny nebo.


Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky. Dlažba nákup a rezervácia v OBI. Môžu sa použiť aj ako obklad na stenu, do kúpeľne i kuchyne. Vylaďte si domov do absolutního detailu a nechte se okouzlit tradiční nadčasovou krásou italského designu.


Jedna dlaždička za symbolickou Kč. ROZVOZ materiálu nad 8kg po celé ČR zdarma! Pořiďte si dlažbu, která dodá jakémukoliv prostoru zajímavý vzhled a jedinečnost. Dekor RAKO RETRO zelená dekor SET ks 20xWITMB523. Betonová retro dlažba nesoucí příhodný název DITON RETRO je vyráběna s takzvaně ostařeným povrchem.


Prihláste sa na odber a získajte prehľad o aktuálnych akciách a novinkách úplne zdarma.

Retro obklady a dlažby jsou vyráběny ve dvou. V HORNBACHu sa všetko točí okolo stavby, bývania a záhrady. S našimi projektami porastiete. Důkazem, že dlažba může být decentní, ale přesto překvapovat svou barevnou paletou je série DOWNTOWN. Inspirujte se fotogalerií retro dlažby a dlažby v rustikálním stylu.


Prostředí, ve kterém žijete má vliv i na vaši psychiku. Je vyráběna ve dvou procesech, kdy až ve druhé fázi. Vybírejte moderní, rustikální či retro obklady a dlažbu do kuchyně! Selské, secesní nebo vintage, každý to s námi dokaže! Obklady a dlažba do roubenky nebo na chatu, všechno najdete u nás a právě tu!


Praha staré město secesní dlažba - historizující replika dlažby, retro dlažba , secesní dlažba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky