pondělí 28. května 2018

Semena kukuřice

Kukuřice Andrea Fje hybridní polopozdní odrůda. Plodí válcovité klasy žluté barvy, které jsou pevně uzavřené obalovým listem. Zrno je sladké a velmi kvalitní. Jedná se o ranou odrůdu. Cukrová kukuřice Golden Bantam je raná a velmi výnosná odrůda, která má vynikající sladkou chuť.


Doba zrání je přibližně dní.

Hodí se k přímé spotřebě, skladování i zamražení. Její listy mohou dorůstat do výšky až m. Je určená pro přímou konzumaci nebo např. Je nutné dát pozor na nevhodný poměr a obsah minerálních látek. U koní a sudokopitníků je vhdoné kombinovat kukuřici s vojtěškovými peletami nebo jiným bílkoviným krmivem, třeba i sladovým květem. Semena kukuřice vyséváme od půlky dubna do konce května.


Můžeme předpěstovat, častější je ale přímý výsev. Naše produkty, KWS – nezávislí jako vy, semena s vysokým výnosem a rozsáhlými znalostmi z nás dělají důvěryhodného partnera zemědělců už několik.

Klasy odrůdy sklízíme ve chvíli, kdy klasy dosáhnou voskově-mléčné zralosti. Váš dům a balkón či zahradu. Má příznivé účinky na vlasy, pleť.


Podporuje plodnost a potenci. Odrůda určená pro přímou spotřebu, mražení a konzervaci zrna. Sklízíme klasy ve voskově. Pevně věříme, že kukuřice na siláž a zrno firmy ZELSEED přesvědčí svou kvalitou i výnosovými parametry také Vás, české a moravské pěstitele. Supersladká kukuřice , která je velmi raná.


Rostlina má maximálně klasy, ale většinou pouze jeden. Je cizosprašná, a nelze jí. Nabízíme osivo v programu HOBBY a PROFI, široká síť prodejen. Obsahuje méně dusíkatých látek než ostatní obilniny, má však vyšší obsah tuku než pšenice, žito a ječmen.


Specialisté na osivo kukuřice OSEVA, a. Nízká dvouletka používaná pro skupinové výsadby. Vyhovuje ji slunné nebo mírně přistíněné stanoviště. Výsev je třeba udržovat stále mírně vlhký.


Díky tomu je kukuřice schopná za dostatečného osvětlení velmi rychle růst a produkovat enormní množství biomasy.

Není rovněž příliš náročná na vodu. Vyroste Vám široce rozšířená pozdní až polopozdní odrůda se středním vzrůstem. V letošním roce uvádíme na trh tyto nově registrované hybridy AMAVERITAS, RUDOLFINIO KWS, KOLETIS a KWS BIGBEAT. V chladnějších oblastech je možné pěstování ze sadby. Prodej semene zeleniny, rostlin, květin a bylinek.


Velká nabídka osiv a semen jako jsou rajčata, papriky, různé bylinky a další plodiny. Dobré je pěstovat v odrůdách s různými termíny dozrávání. Zajistíte si tak stále přísun čerstvé kukuřice. Nejvoňavější eukalyptus, endemický druh vyskytující se pouze v Tasmánii. Menší stromek s drobnými, kulatými lístky, jejichž barva bývá šedá až modrá.


Tento model byl však dnes zpochybněn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky