pondělí 28. května 2018

Sele na grilování

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.

Wir machen die Rückgabe einfach. Sele na grilu - grilování selat na klíč. Plánujete svatbu, oslavu narozenin, zahradní párty či nějakou sportovní, kulturní, firemní nebo jinou příležitost?


Trochu staré dobré ruční práce ještě nikoho nezabilo. Grilování trvá několik hodin. Je proto nutné začít z předstihem, abychom sele neměly až k snídani. Případné dotazy směrujte do diskuze.


Po grilování je nutné nechat desku samovolně vychladnout.

V žádném případě ji nepolévejte vodou, ani se ji nesnažte jinak prudce zchladit. Náhlou změnou teploty by mohla prasknout. Po vychladnutí lze desku vyjmout a pomocí škrabky na sklokeramickou desku, houbičky, Jaru a teplé vody lze desku snadno očistit a připravit tak na další grilování.


Zahradní gril na sele, prase nerezový BEEKETAL BSG-1s motorem - 220V venkovní otočný - grilovací sada, set, souprava ke grilování selete, jehněte, kýty, krůty, kuřat a podobně. Rožeň na sele slouží k upevnění většího kusu masa. Rošt slouží ke kontaktnímu grilování. Naším trumfem je grilování. Ve všech chutích a představách.


Vaše grilovací menu se tak primárně může skládat z grilovaného selátka či kýty, které dokáže zasitit velký počet strávníků. Další a oblíbené pokrmy jsou steaky, křidýlka, stehýnka, masové jehly, nakládané hermelíny, plněné žampióny, zelenina na grilu a další. Během grilování prasete totiž dojde k tepelným ztrátám, které budou činit zhruba sedm kilo. A pokud byste grilované sele během oslavy přece jen nesnědli, tak nezoufejte – část můžete dát jako výslužku hostům, část si dát další den k obědu a část třeba zamrazit.


Selata se prodávají od kil, takový „drobeček by stačil pro zhruba člennou společnost. Největší klasikou pro vaší akci je grilované sele. Grilujeme sele na klíč pro firemní srazy nebo rodinné oslavy, svatby, večírky.


Realizujeme firemní catering na klíč se vším všudy. Zahradní grily na sele , prase, kýtu - grilování selete, prasete, grilovací potřeby - nerezové venkovní grily, domácí grily, otočné grily, rotační grily, pohon na grily, pohony na gril, motory na gril, motůrky na gril, motorky na grilování , grilovací motorky.

Při grilování se do masa potíráním směsí koření rozmíchané v tuku dodává požadovaná chuť. Maso je chutné díky koření i solené a měkké, když jej před tím napícháte solí. Grily Gz nové výrobní řady pro každou sezónu. Chcete-li zkusit něco opravdu netradičního, zapomeňte na to, že vám půjčíme profesionální gril, a pusťte se do kopání jámy.


Právě do ní, na vrstvu žhavých uhlíků položte nasolené a nakořeněné selátko obalené v alobale, zaházejte další vrstvou uhlíků a hlínou a nechte „pracovat“ alespoň osm hodin. Společně probereme počet osob a vybereme vše, co se vám zamlouvá z našeho výběru a potom uděláme kalkulaci. K dispozici jsou celoročně, v chlazené i mražené podobě.


Tradičně největší odbyt mají v období vánočních či velikonočních svátků a také během letních měsíců, kdy se opékají na rožni v rámci venkovního grilování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky