středa 30. května 2018

Medová marináda

Med rozmícháme s citrónem, česnek utřeme se solí, všechno smícháme dohromady a marinujeme jakýkoliv druh masa - kuřecí, vepřové, žebírka. Postup přípravy receptu. Marináda na přípravu číny. Pikantní marináda na čínská jídla.


Ondrova sladko-pikantní marináda. Naučiť sa pripraviť šťavnaté mäso si vyžaduje roky praxe. Určite sa už aj vám stalo, že ste postupovali podľa receptu, no aj tak ste z rúry vytiahli.


U tohoto receptu je velmi důležité přesně dodržet poměr medu a česneku, jinak je maso buď přesládlé nebo jen česnekové. Horčicovo medová marináda je veľmi rýchlo hotová. Výhoda je že ak pripravujeme kuracie prsia v rúre, veľa času v kuchyni naozaj nestrávite. Je vhodná na morčacie, bravčové mäsko alebo na vykostené kuracie mäso. Ingrediencie: medu balzamiko pivo olivový olej rozmarín Mäso necháme odstáť v páce a p. Olej, me sójovou omáčku a worcester pečlivě promícháme, až se med rozpustí.


Přidáme prolisovaný česnek, sůl, pepř a chilli. Do marinády nakládáme maso. Výborná v této marinádě jsou i kuřecí křidélka. Vždy záleží na tom, jaké ingredience přidáte.


Přípravu marinády na grilované maso ale rozhodně nepodceňujte, protože je při grilování vepřového, ale i kuřecího či hovězího masa tím důležitým. Tato marináda je vhodná hlavně na kotlety. Všechny uvedené ingredience smícháme a maso na několik hodin naložíme. Vynikající je i na ryby, mořské plody či zeleninu.


Maso se zpravidla marinuje již nasolené a opepřené. MARINÁDA: Smíchejte v misce všechny ingredience na marinádu. Kuře vložte do igelitového sáčku (nejlépe uzavíratelného), přilijte ¾ marinády, uzavřete a obsah protřepejte, aby se paličky obalily ze všech stran.


Pak sáček vložte nejméně na hodiny do lednice. Tahle marináda se nejlépe hodí na drůbeží maso nebo ryby. Důležité je naložit do ní maso dopředu, nejméně na čtyři hodiny. Do mixéra dáme dva olúpané strúčiky cesnaku, jednu cibuľu, šesťdesiat mililitrov medu, dve lyžice citrónovej šťavy a dve.


Všetky koreniny sú dôkladne premiešané s medom. Kuracie krídla sa umyjú, sušia a dobre sa rozširujú s dosiahnutým sladkým zložením. Táto marináda je najlepšia na prípravu bravčovej krkovičky, ale môžete použiť aj na iné bravčové či hovädzie mäso. Stačí všetky prísady zmiešať a mäso naložiť na 6-hodín. Pro přípravu této marinády potřebujete výše zmíněné ingredience.


Všechny postupně nasypejte do olivového oleje, dobře promíchejte. Pivní marináda Maso, grilovačka a pivo, to je nerozlučná trojka. Když navíc přidáte maso do marinády, je o skvělou párty postaráno, neboť maso bude naprosto dokonalé. Tradičních receptech s dalšími tisíci lahůdek.


Medova marinada na grilovacku? Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí. K těmto masům se totiž ideálně hodí sladká medová marináda.


Výše uvedené ingredience smíchejte dohromady a maso v marinádě nechte přes noc uležet. Kuracie prsia majú málo kalórii a veľa bielkovín, takže sú ideálnym pokrmom pri diéte. Gazdinky ich milujú najmä preto, lebo si nevyžadujú extra dlhé. Kuřecí křidélka jsou levnou a chutnou surovinou, která se dá připravit na tisíc způsobů.


Tohle jídlo milují všichni, včetně dětí, a nejlepší je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky