úterý 29. května 2018

Petunky

Potrebujú slnko suché teplé počasie. PREDPESTUJEME SI PETÚNKY. Predpestovanie kvalitných mladých rastliniek nám bude trvať asi tri mesiace. Osivo sejme do pripravených výsevných misiek. Petunia is genus of species of flowering plants of South American origin.


The popular flower of the same name derived its epithet from the French, which took the word petun , meaning tobacco, from a Tupi–Guarani language.

Aj nudný balkón môžete premeniť na ozajstný kvetinový raj, dokonca veľmi ľahko. Určite sa vám to podarí pomocou petúnok a minipetúnok v prípade, že. Petticoat – jsou vegetativně množené petúnie, které se vyznačují převislým růstem, jsou ale mnohem subtilnější než výše zmiňované.


Ani tá najlepšia umelá dekorácia živým, pestrofarebným a voňavým kvetom konkurovať jednoducho nemôže. Ako pestovať petúnie, jedny z najobľúbenejších. Medzi balkónové rastliny patrí množstvo letničiek, ale aj trváce druhy ako sú muškáty a niektoré druhy fuchsií. Ak balkón dolpníme ľahkou pergolou, ochrannou stenou, vhodnou voľbou drevín a kvetín, osvetlením, prípadne i účelne riešeným rozvodom zálievkovej vody.


Vaše rady, tipy a vedomosti! Tip môžete napísať stručne ale môže ísť aj o dlhší článok.

Ak chcete zdieľať cudzí článok, zdieľajte link. This video is unavailable. Detské pestúnky sú veľmi obľúbeným spôsobom, ako opatrovať svoje dieťa na diaľku.


Vy sa môžete venovať inej činnosti a pritom mať plnú kontrolu nad. Challenge yourself with this Petunky. Tieto nádherné balkónové kvety, som si obľúbila nielen ja, ale aj môj priateľ. Už niekoľko rokov nimi zdobím okná v jeho kancelárii.


Zboží značky: Petunky přehledně na jednom místě. Pravidelné akce a slevy na zboží. Hodia sa na slnečné až polotienisté miesta. Petúnky s drobnejšími kvetmi. Tak ty moje petunky se krásně rozkvetly, květy mám jako dlaň,akorát jdou moc do výšky.


Myslíte, že se trošku přehnou váhou? Třeba na jižním slunci mi připadají d. Surfinie budu mít letos již sedmým rokem. Nejprve si tedy udělejme jasno v tom, co charakterizuje který druh, aby se nám tyto oblíbené letničky nepletly.


Známe tři druhy rostlin, které jsou si. Mehr von Rady do záhrady - prof. S úspěchem je ale můžete pěstovat i na záhonu.

Původně se petúnie, kterým se běžně říká petunky , množily řízkováním, protože si tak stoprocentně uchovávají vlastnosti mateční rostliny. Už máme po zmrzlých, a tak můžeme směle osázet truhlíky a umístit je na okna a terasy. Už jim totiž nehrozí žádné nebezpečí v podobě pozdních. Mini petúnia, ktorá dobre znáša výkyvy počasia.


Poteší vás žiarivou farbou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky