čtvrtek 31. května 2018

Plovoucí světlo do bazénu

Plovoucí světlo do bazénu. Barevné bazénové světlo ve vodotěsné PVC schránce se čtyřmi LED diodami. Světlo svítí ve čtyřech různých barvách. Osvětlení do vody pro betonové-foliové bazény.


S dodávaným ovladačem máte možnost dálkově zapnout a vypnout toto osvětlení, další možností je ovládání barevného programu. LED RGB bazénové světlo s ovladačem (lze ovládat více světel).

Teplota světla RGB, výkon 6W, světelný tok 3lm, IP68. Určeno k provozu pouze pod vodní hladinou z důvodu. Prodej solárního plovoucího osvětlení realizujeme po celé ČR za příznivé ceny za přepravné (viz výše).


LED osvětlení je možné využít ve vířivce, v bazénu , ale například i doma ve vaně. Toto plovoucí světlo nabízí režimů osvětlení, pro oživení Vaší relaxační koupele. M1- Pěkné barevné světlo stylově nasvítí váš bazén, jezírko, případně i zahradu nebo terasu. Zaregistrujte se a získejte slevu.


Začněte registrací do systému, ta Vám přinese základní slevu téměř na celý sortiment (výjimky jsou označené). Transformátor sníží napětí na 12V Váha 4kg Po rozdělání je snadno přístupný pro zapojení kabelů.

Obal vyroben z kvalitního šedého plastu. Vyrobeno v České republice. Díky nízké spotřebě energie probíhá napájení z baterie, které stačí dobíjení během dne přes solární panel. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.


Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Magnetická světla lze uchytit na vnitřní stěnu bazénu pomocí vestavěného magnetu a kovového protikusu, který je zvenčí bazénu. Světelným zdrojem jsou vysoce svítivé LED diody.


Napájení světel je přes oddělovací transformátor s bezpečným napětím 12V (součást dodávky světel), nebo bateriemi uvnitř světla. To záleží od zvoleného typu. Hudbu přehrávejte přímo ze svého. Halogenová náhradní žárovka do bazénového světla.


Dodáváme i veškeré příslušenství k vířivkám. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý.

Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu. Dobíjecí bezdrátové LED světlo od výrobce Astralpool. Pro vnitřní i venkovní použití, vhodné i jako plovoucí na hladině bazénu. Dodává se s infračerveným dálkovým ovládáním barev a režimu.


Po hodinách automatické vypnutí. Pro nadzemní bazén do velikosti 5. Solární plovoucí osvětlení do Vašeho bazénu nebo jezírka. Nabízíme efektivní plovoucí solární světlo za dobrou cenu na trhu a to pouze na Slevovar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky