úterý 29. května 2018

Dětská lanová dráha

Vhodná pro děti od let. Dětská hřiště PROLEMAX Naše nabídka dětských hřišť, houpaček, kolotočů, skluzavek, prolézaček, pískovišť a dalších prvků je sestavena z produktů vysoké kvality. Vždy se snažíme o individuální přístup ke každému zákazníkovi, snažíme se najít optimální, technické řešení dle jeho finančních možností. I ti, kteří se tváří, že hraní už pro ně není, lanovka je na dětských hřištích jistě zabaví. Výroba, návrhy, projekty, realizace, montáž, servis, kontrola – dětské hřiště, dětská hřiště, dětský mobiliář, sportovní hřiště, sportoviště.


Kvalitní lanová dráha vhodná na dětská hřiště.

Vnitřní překážkové dráhy. Kombinovaná lanová dráha spojuje všechny výhody odpojitelné kabinové a sedačkové lanové dráhy – a je zcela zaměřena na potřeby cestujících. Použití kabin v létě zajišťuje vhodnou dopravu vozíčkářů, kočárků nebo kol.


V zimě jsou kabiny oceňovány hlavně rodinami s dětmi nebo dětskými lyžařskými školami. Zkušení vyznavači zimních sportů spíš. Zábavná lanová dráha ve vlastní zahradě potěší všechny malé nadšence adrenalinových zážitků.


Pojízdný prvek ze stálobarevného plastu má protiskluzovou rukojeť, která zvyšuje bezpečnost dítěte. Veřejné zakázky a profily zadavatelů na Portálu pro vhodné uveřejnění - největším portálu s veřejnými zakázkami na českém trhu. Jako podklad není nutný svažitý terén, lanovka může být postavená i na rovině.

Lanová rampa oboustranná LP140K - celokovový, výška pádu do m, jako dopadová plocha postačí trávník. Na výběr jsou tři barevné varianty konstrukce - červená, hnědá a modrá. Certifikované herní prvky na dětská hřiště. S kovovými komponenty vně mechanismu.


Nosnost jezdící kladky cca 70kg. Dodáváme s českým překladem. Lanová dráha dlouhá 30m včetně houpačky od firmy belgické KBT. Lanko je vyrobené z oceli. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Cestou na vrchol můžete navštívit i vyhledávanou. Skiareál Herlíkovice, jehož je lanová dráha Žalý součástí, leží v severních Čechách, km od centra města Vrchlabí a cca 1km severně od hlavního města Prahy. Držáky jsou s protiskluzovým povrchem pro snažší a bezpečnější držení. Parkování je cca 200m od nástupu na lanovou dráhu a je zdarma.


Dětská hřiště, houpačky, skluzavky, dětské zahradní domky, prolézačky, hrací sestavy, hřiště pro mš a obce, průlezky, houpačky, kolotoče. Dále je zde moderní čtyřsedačková lanová dráha dlouhá 8m. Na ni navazuje modrá sjezdová trať o délce 9m, snowpark pro lyžaře a snowboardisty a dětská sjezdovka s provázkovým vlekem.


Sjezdové tratě jsou technicky zasněžovány a nabízejí i noční lyžování.

Provozní řád platný pro všechna dětská hřiště zde. Dětská lanová dráha se sedacím závěsem a nástupní rampou, která se nachází na Trávníkách vedle hřiště pro minigolf, už je otevřena. Tato lanová dráha je na dětském hřišti extra atrakcí. Na pohodlném talířovém sedátku mohou junioři nastoupit svoji jízdu napříč celým hřištěm. Předmět plnění: - vybudování dětského hřiště, kde je navrženo osazení herních prvků – dětská lanová dráha se sedacím závěsem a nástupní.


Obsah stránky se připravuje. Vybudujte si svoji vlastní lanovuku se sjezdovkou ve vašem pokojíčku. Nyní se budeš cítit jako v těch největšíh horách s nejkvalitnějším servisem. Oddílová fotogalerie Ke stažení. Zoo Praha nabízí zážitky na celý den.


Při pozorování zvířat vám možná vyhládne, případně si budete chtít pořídit suvenýr s motivem svého oblíbence.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky