čtvrtek 24. května 2018

Lisovací kleště na alpex

Spojování lisováním je mnohem rychlejší než pomocí tradiční techniky (pájení, svařování, lepení) a vede ke snížení nákladů na instalaci. Jsou z lisovaného chromovaného plechu a mají výměnné čelisti- válečky s rovnou plochou. Kleště lisovací kombinované 28cm.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Prodám nová lisovací kolena pro spojení alpex trubek.

Lisovací kleště na potrubí. Vícevrstvá technologie PEX-AL-PEX za pomocí rychlospojky vede ke snížení nákladů na instalaci. Spojování je mnohem rychlejší než pomocí tradiční techniky (pájení, svařování, lepení).


Jednoduchá konstrukce umožňuje rychlé a bezpečné uchycení. Wire Ferrules Explained: Why are Ferrules Used and How are Ferrules Crimped - Duration: 6:21. Aku lisovací kleště jsou určeny ke snadnému a přesnému spojování potrubních rozvodů a lisovaných tvarovek.


Kontrola akumulátoru před lisováním zajišťuje, že každý lisovací cyklus bude dokončen.

Otočná hlava umožňuje práci v těžko přístupných místech. Rukojeti kleští jsou teleskopické, lze je. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Prodám tyto nikdy nepoužité lisovací kleště na dutinky pro průřezy 14-6mm2. Tloušťka vodiče AWG 28-5. Krimpovací kleště na dutinky PE7.


Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. PEX- AL-PEX , podlahové topení, potrubí. Kup teď 5Kč s dopravou 7Kč.


Potrubí alpex 1 a 20. HNKE 16U6: SkladeAno: Cena za: 1ks: Cena bez DPH: 3. Veškeré informace o produktu. Profesionální multifunkční lisovací kleště značky Knipex, které vám usnadní práci.

Je to nejjednodušší co na světě existuje. Potřebujete jen nůžky, vyhoví klidně ty na PPR trubky, kalibrátor na zkosení hran a. Nově přehlednější a rychlejší. Celková délka kleští 520mm. Pouze pro lisovací objímky typu OVAL.


Prodám lisovací kleště s otočnou hlavou na trubky typu PEX ALPEX na typy. Prodám různé lisovací fitinky z mědi na vodu topení plyn od nejmenších až po. Kompaktní a bezúdržbové stolní. Vhodné pro velikosti dutinek od - mm 2. Obrázek zobrazuje daný výrobek, dutinky a kabely jsou jen ilustrační.


Vestavěné ráčny s mechanismem uvolnění zajišťují optimální lisování. Dobrý den všem, mám lisovací kleště na dutinky, vždy půl čelisti je na jednu velikost a druhá půlka na na jinou velikost průřezu drátu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky