středa 30. května 2018

Pákový drtič kostí

Pákový drtič kostí – jednoduchý nástroj na drcení kostí pro drůbež, především drůbežích kostí, chrupavek zejména pro slepice. Sklopec na kuny a mladé lišky. Porážková pistole na králíky.


Vylepšený, má bezpečnostní řetízek, který drží páku ve svislé poloze. Drtič je vyroben z oceli tl.

Ruční drtička kostí má ukotvení na šrouby. Levný a výkonný pákový drtič na kosti, šrotovník na kosti, mlýnek, mačkač. Provozovatel na tomto webu zpracovává cookies potřebné pro fungování webových stránek, analytické účely a marketing. Dobrý den přátelé, mám dotaz ohledně drcení kostí.


Mám obyčejný pákový drtič kostí , ale čas od času mám dostatek kostí a drtit je na pákovém. Specializovaný dodavatel vybavení pro drůběž, králíky, holubi a ostatní domácí zvířata. Nelze drtit vepřové a hovězí kosti!

Jsme profesionální a především ryze český e-shop, který je svým zaměřením na širokou zemědělskou veřejnost největší ve své kategorii. Prodám pákový drtič kostí pro slepice. EcoMaster ECONOMY Plus je ideální drtič do malé domácnosti nebo místa, kde je velmi omezený prostor pro montáž. Drvienie odpadkov v kuchyni a lapače tukov, drviče kuchynského odpadu. Ty profilové by byly asi lepší, mají větší zdvih.


Nov mám dotaz ohledně drcení kostí. V katalogu nemáme podrobnější informace o drtic kosti pakovy. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Univerzálny pákový drvič kostí i rezačka zároveň slúži na prípravu výživových zmesí pre hydinu. Zvláště kosti z polévek jsou pro drtič naprostou hračkou. Drvič odpadu je malý elektrický prístroj, umiestnený v skrinke pod drezom na jeho. Drvenie aj tých najtvrdších odpadkov, ako napr.


Zvířata - drtic kosti inzerce. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Ještě dávno v dětství ( tá léta ) jsme měli na stodole přišroubovaný pákový drtič na kosti. Vypadal podobně, jako ty dnešní, jen byl asi 10x bytelnější, dala se s ním rozlámat i silná hovězí kost. Drcené kosti se potom zkrmovaly jak drůbeži, tak psům nebo prasatům.


Počet nalezených produktů: 1. Popis zboží: celková délka: 58cm délka páky: 45cm. BAŤACZ je smluvní autorizovaný prodejce zahradní techniky, nářadí a z. Je rozeberateľný (čap s segrovou pojistkou), má zosilnený profil - konzola má bezpečnostné prvky ako je zajišťovacia retiazka - pojistka proti samovolnému pádu páky a scvaknutiu čelistí. Doprava dobírkou TIP A - zásilka do 20kg. Povrchová koroze, která však u tohoto zařízení nemá vliv na funkci.


Kloub jde volně, plastová rukověť je nepoškozená. Osobní převzetí, či pošta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky