středa 28. června 2017

Plastový hranol

Plastová prkna a hranoly jsou další specifickou součástí katalogu Vyrobeno z plastu, respektive nákupního oddělení Stavební prvky a materiály. Plastová prkna, hranoly i plastové palubky - vyvužijete nejen při stavbě oplocení, ale i při vybavování vaší zahrady. Dodací lhůty Zboží, které není skladem, je možné objednat, ale dodací lhůty jsou v takovém případě individuální a jsou závislé na kapacitě výroby.


Plastové profily se používají při stavbě pastevních areálů, výběhů a stání pro koně, nejrůznějších druhů oplocení, pergol, laviček, kompostů. Vhodný pro veškeré venkovní projekty, které lze charakterizovat jako bezúdržbové.

Plastové hranoly, v různých rozměrech a délkách, hnědá barva. V našem e-shopu v Českých Budějovicích nabízíme plastové plotovky, zatravňovací dlažby, kůly, záhonové chodníky, terasové desky, hranoly, pvc. Hranol dutý bielý 4x8mm.


Naša cena EUR (3Kč) Skladom. Profil trojhranný rovnostranný 1mm. Nenahraditeľný pomocník pri falcovaní.


Před použitím těchto výrobků se vždy seznamte se zásadami práce s výrobky z materiálu Traplast, které nleznete v Katalogu. Zboží na míru nelze vrátit ve denní zákonné lhůtě.

Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Produkty DAMIWPC jsou kvalitní český výrobek. Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.


Tato sekce patří produktům výrobce Transform Lázně Bohdaneč, a. POZOR – ODSTÁVKA VÝROBY OD 22. Počet kusů: Orientační cena: 319. E-shop nářadí, řemeslnických potřeb Karlovy Vary a Plzeň. Skvělé ceny, rychlé dodání.


Plastový profil - hranol Plastový profil - hranol. Materiál: polystyrén bílé barvy. Plastová prkna ostatní se používají při stavbě pastevních areálů, výběhů a stání pro koně, nejrůznějších druhů oplocení, pergol, laviček.


Súhlasím s obchodnými podmienkami spoločnosti JM-DODOS s. Otváracia doba od PO - PI od 07:- 15:hod. CELOZÁVODNÁ DOVOLENKA od 05. CZ využívá soubory cookies k personalizaci obsahu a reklam, zlepšení funkcí a zvýšení efektivity nabídky.


Nakupujte za trvale nejnižší ceny v prodejnách nebo v e-shopu.

Délka každého profilu 350mm. Nabízíme vše pro dům, byt, zahradu i dílnu. Tento web používá soubory cookie.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Odrazný plastový hranol typ Topcon, průměr mm. O nás Jak nakupovat Obchodní podmínky Kontakty Ochrana soukromí Blog.


Naklonitelný držák hranolu pro velký hranol. Možnost konstanty 0mm nebo -30mm. Držák je vhodný pro výtyčky SOUTH,. Zaplatíte pouze skutečně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky