pátek 23. června 2017

Prodám bazén azuro

Dřevěný dekor, fólie vybledlá. Zatím je ve složeném stavu. Jedná se o speciálně zesílené dvouvrstvé černomodré provedení pro vyšší. Bazén špičkový - sklolaminát.


Inzerát byl odebran z oblíbených.

Prodám nový nepoužitý Topován. Velmi dobrý stav, používaný roky, málo využitý. Instalovaný jako nadzemní bazén. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Nabízíme bazény kruhové či oválné. Stáří bazénu cca roky. Poštou neposílám, vyzvednutí v Hlučíně.

Dom a záhrada - predam bazen bazár. Vyberajte z 4inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Prodam starsi bazen intex, lepeny, na.


Nebo se da vyuzit vlozenim bazenove folie dovnitr, je veliky,cca 44x 60x3 cena v podstate sybolicka ceny konstrukce. Je vhodný pro zapuštění. Mramorová vnitřní folie. Perfektní stav, použitý jen jednou. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém.


Vntřni plachta je nová ještě nerozbalená(ta silnější)koupená v loni na podzim. V ceně je vše, co potřebujete. Krycí plachta pro bazén o průměru m (Orlando, Azuro ). Jak jsme stavěli bazén – Azuro 4Mountfield.


Proměňte album ve fotoknihu. Chci si pořídit oválný bazén Azuro x 7m.

Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach. Dobrý den, Máme zapuštěný kulatý bazén Azuro o průměru m. Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies. Letošní jarní počasí v zimě přeje bazénářům i lidem uvažujícím o stavbě bazénu. Půda není promrzlá, takže lze už nyní provést zemní práce a hned na začátku.


Jen rok jsem vydržel na zahradě bez zapuštěného bazénu , vybral jsem model Azuro Ibiza. Máte pocit, že tento inzerát sem nepatří? Neváhejte a informujte nás o tom. PRODÁM LEVNĚ BAZÉN 5m,20m včetně pískové filtrace,vysavač Kontiky.


Sport - prodam bazen bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky