čtvrtek 29. června 2017

Zemne vruty

Túžite po novom altánku v záhrade, prístrešku pre auto, alebo ekologickom a lacnom drevodome? Postaviť základy ešte nikdy nebolo jednoduchšie. Zemný vrut ISOMETALL je oceľový výrobok, povrchovo upravený.


Základy stavby na zemných vrutoch. Vymedzenie pojmov: Predávajúci – ISOMETALL s.

Presnosť aplikácie zemného vrutu je závislá od homogenity. V prípade, že si objednáte montáž ako službu, doprava je zahrnutá v cene montáže. Porovnanie ceny KRINNER SK, s. Firma KRINNER je objaviteľom technológie zakladania pomocou zemných skrutiek. Stavba základov je vďaka jednoduchej montáži hotová za jeden deň. Vhodné pre altánky, drevodomy.


Zemné vruty PROFI sú vhodné pre vysoké zaťaženie.

Pri tejto rade zemných vrutov odporúčame prenechať montáž nášho skúsenému teamu. Zemné skrutky našli široké spektrum použitia ako v domácnosti, tak aj v priemysle. Stavby ukotvené zemnými skrutkami sa nepovažujú za pevne ukotvené. Všetok materiál máme skladom.


BRÁNY na zemné skrutky zamkneme ihneď po ich montáži. Používame zemné skrutky Krinner dlhé od 1m do 4m podĺa veĺkosti brány. Unikátní technologie zakládání staveb bez betonu. Prodej, velkoobchod a odborná instalace zemních vrutů BAYO. Rychlé základy pro dřevostavby, ploty.


Zemní vruty vám namontujeme za velmi výhodné ceny. Odpadne vám mnoho starostí. Montáž provádíme profesionální technikou, která je určena přímo pro zemní vruty.


Při stavbě domu na zemní vruty vám odpadá nutnost provádění radonové zkoušky. Naši profesionálové umístí zemní vruty přesně, bez zbytečného odpadu a technologických přestávek. Profesionálna montáž ako služba.

Celková dĺžka zemných vrutov : 5m - 2m, dĺžka závitovej časti na 55cm a rozšírení priemer 76mm poskytujú stabilné základy pre stavbu drevodomov, chaty, prístrešky pre autá, terasy, móla, pódia a stage. Na vrutech jsme schopni založit stavby jakékoli velikosti a nosnosti až kN na vrut (bod). Slúžia na rýchle ukotvenie drevených hranolov alebo oceľových stĺpikov do zeme. Bez nutnosti betonáže, šetria čas a peniaze.


Ich výhodou je možnosť opakovaného použitia. Sháníte zemní vruty levně, nebo je pro vás prioritou kvalita? Máme nejlevnější zemní vruty pro dočasné stavby, které se zároveň mohou pochlubit Nabízíme obojí. Nejlevnější je originál. Projekty, návrhy, montáže a prodej zemních vrutů Krinner.


Výhradní zástupce a přímý dovozce KRINNER GmbH pro Českou republiku. Ceny konkrétních zemních vrutů naleznete v jednotlivých produktových kartách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky