středa 28. června 2017

Sauna havířov

Kaufe Test Infrarotkabine im Preisvergleich bei idealo. Sicher durch den Winter. Sauna-Sets zu Schnappchenpreisen! Tropická sauna je ideální pro ty z nás, kterým nevyhovují vysoké teploty.


Nižší teplota je kompenzovaná vyšší vlhkostí, čímž dosáhneme stejného efektu prohřátí i ozdravných účinků jako v případě finské sauny.

Díky navození tropického vlhkého klimatu má tropická sauna blahodárné účinky při léčbě astmatu, onemocnění dýchacích cest, revmatismu, svalových onemocnění a syndromu studených nohou. Báječný relax v sauničkách a profi. Můžeme vám nastavit teplotu na 60°C pro jemné prohřívání nebo na opravdovou saunovou teplotu 90°C a více.


Jumping a kruhový trénink. Otevírací doba: ČT: 15°° - 21°° hod. Přijďte se také vyhřát do naší finské sauny, parní sauny nebo vířivky Whirlpool, kterou je možno si objednat i pro soukromé využití.


Areály SSRZ Havířov Podívejte se na přehled našich areálů, která jsou vám plně k dispozici.

Detail vybraného areálu vám nabídne přehled aktivit, které se v daném areálu dají provozovat. Sportoviště centra jsou. Design Badmöbel von EAGO zu Top- Preisen. If you would like to relax, you may be.


Restaurace Luxor je zaměřena na českou a ruskou kuchyni. Hosté také ocení finskou saunu s krytým bazénem a ubytování. Pro Vaší ničím nerušenou relaxaci a odpočinek je připraveno diskrétní třípokojové apartmá o ploše necelých 50ms. Privátní wellness a sauna.


Hotel Fridrich Těrlicko poskytuje ubytování u těrlické přehrady na hlavní trase Havířov - Český Těšín. Zábava a sportovní vyžití pro celou vaši rodinu. Vodní svět SAREZA v centru Ostravy, který je svým špičkovým vybavením a zázemím na evropské úrovni. Město Havířov zve na pietní shromáždění u příležitosti 75. Statutární město Havířov zve k účasti na pietním.


Finská sauna v Havířově Lázně a wellness Útulné, nové a hlavně čisté prostředí finské sauny doplňuje špičkově zařízená relaxační odpočívárna s příjemným osvětlením, pohodlnými lehátky a relaxační hudbou. Je oblíbeným místem pro odpočinek nejčastěji po sportovních aktivitách, nebo pro setkání s přáteli.

Pravidelné saunování výrazně. Hledáte sportovní akce v Havířově? E Více informací najdete zde. Všechna práva vyhrazena. Tento web běží na redakčním systému AD-RS.


Koupilo si zákazníků za 5Kč. Zobrazit všechny slevy 54. Uložené seznamy jsou prázdné. Seznamy slouží pro uložení nabídek, které vás zaujaly a nechcete. Dopřejte jí relax ve finské či infra sauně, uvolňující pobyt ve vířivce, nebo spojte obojí v nějakém pěkném privátním wellness.


Oblíbené jsou také saunové rituály, parní kabiny nebo pivní lázně. K ochlazení celého těla slouží polévací vědro a ochlazovací sprchy. Prostředí doplňuje útulná odpočinková místnost s lavicí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky