pondělí 26. června 2017

Vonný jíl

Jenny Schuhe rund um die Uhr online kaufen. Vánoční vonný jíl vločky- Holly xmass and snow. Kč Kč skladem u nás,ihned k odeslání ks. Keramický vonný jíl RENTEX vánoční fantazie č. Cena: 1Kč s DPH Kč bez DPH.


Vonný jíl v dárkové krabičce Neohodnoceno Dárková krabička s vonným jílem k provonění místností - koupelen, šatních skříní nebo aut.

Bohatý výběr sušených bylin a tinktur, koření z celého světa, bylinné gely Babiččiny bylinky, výrobky z ovčí vlny. Vyrábí se z nepálené hrnčířské hlíny a je parfémován. Parfém se uvolňuje trvale a pomalu. Baleno v dárkové krabičce. Stačí jen rozmístit dekorativní jíl po pokoji a užít si jeho voňavé kouzlo.


Součástí je vonná esence, kterou jíl postříkáte, a právě tím učiníte ono kouzlo, že se jíl rozvoní. Kaufe Jenny Ara Ballerina im Preisvergleich bei idealo. Sicher durch den Winter.

Riesenauswahl an Markenqualität. Dekorační sada parfémovaných jílů - tvar růže. Jil Sanders gibt es bei eBay! Krásně provoní celý byt.


Můžete je také použit do koupelny, šatníku či k dekoračním účelům. Tento vonný jíl ve tvaru vánočního mixu (stromeček, šiška, či vločka) je stylovou alternativou jak provonět Váš domov. Vůně Levandule se krásně vstřebá nastříkanou vůni a pak jí pomalu uvolňuje zpět. Jíl je v několika tvarech, které bude zároveň krásnou dekorací.


Vyrobeno z nepálené hrnčířské hlíny. Určeno k dekoraci a provonění prostor. Sdílet na facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet odkazem Registrujte se , sdílejte produkt s přáteli a získejte 2Kč za jejich první doručený balíček.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na. Vonná dekorace z nepálené hrnčířské hlíny, která je napuštěná vonnou esencí.


V podstatě se dají všechny druhy doplnit jakýmkoliv parfémem. MAKRA vonný kámen s miskou - růžový s bílou miskou MAKRA vonný kámen s miskou je vyroben z nasákavého materiálu - keramiky a miska pod kamenem je navíc. Velmi decentní a zároveň nevšední estetická možnost, jak používat vůni do.


Vonný jíl je oblíbeným a originálním způsobem jak provonět interiér.

Pokud chcete obdarovat něčím stylovým a originálním, pořiďte tento vonný jíl s vůní šťavnatého pomeranče. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma vonný jíl. Ušetříte tak čas i peníze. Příjemně provoní vaši domácnost, auto nebo skříně s oblečení.


Provoňte skříňku, komodu nebo šatník vonným jílem. Kazetka s vonným jílem ve tvaru čokolády s vůní Marguise je krásným dárkem pro přítelkyni nebo. V dárkové krabičce jako krásný dárek pro vaše blízké.


Rozměry 1x 1x cm. Jíl uložte kdekoli ve vaší. Prodám - Vonný jíl Ptáček, lokalita Polička.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky