pátek 23. června 2017

Drtič na led

Pouze nadrtíte, odklopíte. Nůž je vyroben z nerezové oceli. Ruční drtič ledu je vynikající pro snadnou a rychlou přípravu ledové drtě z kostek ledu.


Ledová drť je vynikající do míchaných nápojů a. Materiál: potažený hliník. Masivní drtič na led z potaženého hliníku, ideální pro snadné nadrcení ledu do limoná drinků a koktejlů, rozebíratelný na dvě části pro snadnější čištění. Mlýnek na le drtič ledu. Na objednávku možno dokoupit náhradní misku. Profesionální ruční drtič ledu je užitečným pomocníkem každého barmana.


Drtič má protiskluzové gumové nožičky, díky tomu je stabilní při drcení. Leopold Vienna (NL) – jsou skvělé doplňky pro všechny milovníky kávy, čaje, vína, koktejlů a grilování. Jsou vhodné pro profesionály i nadšence. Drtič není závo Drtič je poloorientační nezávodní hobby mtb maratón. Maratón je svou délkou a náročností.


Jinak je to vlastně celodenní pohodová vyjížďka ve volné přírodě, nejede se na umístění, hledají se horské hospůdky a tajné kontroly. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Abyste si více vychutnali náš e-shop, využíváme cookies. Pokračováním v prohlížení s tím souhlasíte.


Mojita a dalších nápojů s ledovou tříští. Zásobník s objemem l vystačí na přípravu kg drceného ledu. S výkonem kg ledu za hodinu. Drtič ledu na Mojito profi CEADO V9 stříbrný. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!


Bezpečnostní mikrovypínače. Dodáván s nádobkou na led. Drtič na led LOFT, WMF Drtič na led Loft je nezbytný pomocník všech milovníků např. Kvalitní drtič ledu Během grilování, či oslavě je mít po ruce led velmi důležité.


Proto Vám nabízíme tento praktický průhledný drtič ledu, který. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Drtiče větví zpracují dřevní odpad na jemnou drť, kterou můžete využít jako kvalitní mulč nebo ji vložit spolu s dalším odpadem do kompostu. Manuální drtič ledu je určen pro přípravu ledu k přípravě ovocných koktejlů. Ideální je tento drtič ledu spíše pro menší provozy, které.


Neváhejte nás kontaktovat. Opravdu chcete odebrat zboží z košíku? Skvělé na přípravu koktejlů, drinků a ledových dezertů. Povrch ušlechtilá ocel, plast Plnicí trychtýř a. Jestli jste milovníkem koktejlů, pak víte, že bez drceného ledu to většinou nejde. Zapomeňte ale na provizorní způsoby přetváření velkých kostek na.


Cena dopravy - 180Kč s DPH. Jeden kus = jedna zásilka Max. Zásilka nemůže být na paletě!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky