pátek 30. června 2017

Květináč dřevěný

Vhodný na dozdobení, ale také jako úložný box na cokoliv. Barvou nebo mořidlem jej lze snadno sladit do prostředí Vašeho domova. Tyto výrobky již nevyrábíme pouze nabízíme k doprodeji za účelem vyprodání skladových zásob. Květináč je nový - nepoužívaný.


Své místo jistě najde i na větším balkonu. Zasadit do něj můžete květiny i menší stromek.

Nevíte, jaký dřevěný obklad na stěnu si vybrat? Navštivte naší vzorkovnu, kde Vám ukážeme všechny obklady. Vždy Vám rádi pomůžeme i poradíme, jsme.


V tomto dřevěném květináči (trakaři) můžete pěstovat jak okrasné květiny, tak i drobné bylinky apod. Povrchová úprava – broušené, přírodní dřevo. Mají moderní a přitom romanticky okouzlující kulatý. Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat!


Sicher durch den Winter.

Celý systém je navržený tak, aby voda, popřípadě vlhká zemina, nepřišla do kontaktu se dřevem a díky tomu maximálně prodloužila životnost výrobku. Tento dřevěný zahradní květináč je skvělou volbou. Můžete si jej naplnit krásnými květinami nebo bylinkami a vyzdobit si sním svojí zahradu, balkón nebo terasu. Jsou krásné a navíc i ekologické. Podívejte se s námi dnes na to, jaké výhody mají dřevěné.


Doprava zboží do kg (kategorie M). Ceny poštovného se nesčítají. Výslednou cenu poštovného určuje produkt s největší hmotností. Powered by WordPress and WordPress Theme created with Artisteer. Veškerý tento sortiment nabízíme kvůli dlouhodobé životnosti s tlakovou impregnací.


Cena za impregnaci je již započtena v ceně výrobku. Uvedený rozměr je venkovní. Dřevěný obal na květináč s přesahem. Přemýšlíte jaký květináč se bude hodit na váš balkon či do interiéru? Nádherné dřevěné vědro z dubového dřeva je dokonalou ozdobou zahrady.


Krásně vypadá osázené kvetoucími rostlinami. Bojujete s nedostatkem místa na zahrádce?

Detailní popis produktu. Rozměr květináče: (šxhxv) 7x 3x 4mm. Masivní květináč s mříží na popínavé rostliny. Moderní vysoký květináč s kruhovou základnou značky Kaemingk bude s tou správnou rostlinou ozdobou každého interiéru i exteriéru.


Jeho rustikální vzhled je umírněn bukovými nohami, a ačkoli se díky nim zdá, že je čistě interiérový, na zahradě či balkóně se bude vyjímat. Zahradní dřevěný květináč , květník z masivu teaku, obdelníkový, barva natural přírodní, velikost květináče - květníku 80x25x20cm. Velký, masivní, dřevěný květináč obdélníkového tvaru.


Certifikát FSC zákazníkům zaručuje, že použité dřevo je kvalitní a zdravé. Když živé květiny, tak v přírodním stylu. Lze použít i pouze jako obal na květináč , popř. Venkovní květináč - bylinková zahrádka. Krásný květináč se silnou patinou a vzhledem starého okna.


Nedokonalé provedení umocňuje vintage styl. V kartonu uložené kompletní kola a truhlík spolu se spojovacím materiálem a jednoduchým. Kaskádovitý květináč si můžete koupit v obchodě, ale proč za něj utrácet, když si originální truhlík můžete vyrobit sami?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky