úterý 27. června 2017

Postřikovač motorový

Motorový postřikovač FUXTEC FX-MSP2. Dvoutaktní benzínový motor o objemu 4ccm a výkonu 2kW. Je to přenosný, flexibilní stroj zhotovený z velmi kvalitního a vysoce odolného materiálu.


Objem nádrže na chemikálie l. Možno použít k aplikaci kapalných i tuhých látek, nebo jako fukar.

Zajímavostí je elektrický postřikovač fungující díky akumulátorové baterii. Při postřiku tak nemusíte vytvářet tlak pumpováním. Cookies na této stránce. Používáme cookies, abychom vám mohli zajistit lepší funkčnost a zážitek při prohlížení těchto stránek.


Zádový motorový postřikovač s možností postřikování, nebo práškování. Zádové popruhy usnadňují manipulaci s tímto postřikovačem. Postřikovač je vybaven taktním motorem o výkonu kW.

Ať už potřebujete provádět postřiky na celých dlouhých řádcích, či pouze na jednotlivých rostlinách, jistě si v naší široké nabídce vyberete postřikovač přesně dle Vašich potřeb. Hochwertige Ersatzteile für Ihren Ducato jetzt online kaufen - große Auswahl. Rückleuchten - Außenspiegel - Bremsbeläge - Scharniere - Motorenteile uvm. Markenteile in Erstausrüster-Qualität zu günstigen Preisen online kaufen. Vaše spokojenost s návštěvou našich stránek je pro nás prioritou.


Díky snadné přestavbě s dodávaným. Je to vysoce výkonné nářadí na ochranu rostlin, vhodný k. Robustní čerpadlo dosáhne potřebného pracovního. Kaufe Somikon Foto im Preisvergleich bei idealo. SG zádový postřikovač s nádobou litrů, kvalitní provedení, vysoký komfort nošení, ventil s manometrem.


Ruční postřikovač Solo 401. Chrbtový motorový rosič Hecht 4s benzínovým dvojtaktným motorom s obsahom 57cma výkonom HP. Obsah nádrže motorového rosiča je 14l, maximálny dosah postreku m. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!


Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Označit postřikovač s nízkým počtem funkcí za špatnou by bylo nepřesné.

Plno spotřebitelů hledá produkt, který zvládne základní činnosti, a víc nepotřebují. Přesně pro ně jsou takové produkty dostačující a nemusí připlácet za funkce, které jsou pro ně zbytečné. Naopak pokročilí uživatelé mohou vyžadovat funkce nad rámec základního účelu. S tím jde samozřejmě ruku v ruce i cena, která je u takových modelů vyšší. Jaký zahradní tlakový postřikovač na stromy, půdu a rostliny?


Detailní popis produktu. Určený pro použití na ochranu rostlin se širokým spektrem využití, zejména ve. Díky vysokému tlaku lze rozprašovat do velké vzdálenosti.


Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů postřikovač. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Postrekovač je vhodný na ošetrovanie rastlín a je možné ho upevniť na chrbát.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky