pondělí 26. června 2017

Benzínová sekačka bazar

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! SEKAČKA NA TRÁVU Inzerát byl odebran z oblíbených. Nová zahradní sekačka Topován. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším.


Variabilní pojez dělený koš l, ocelové šasi.

Benzínová sekačka Steelline XLR-B Quattro. Stroje - Nový mulčovač bazar zdarma. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i- Bazar. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů.

Kategorie Sekačky - bazar. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii - strana 14. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Velmi silný a tichý motor se systémem OHV, snadným startováním a automatickým sytičem. Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální.


Podobné inzeráty naleznete v kategorii Sekačky. Poháněna 4-taktním Hecht OHV motorem o výkonu max. Motorová sekačka s pojezdem. Výška sekání se nastavuje centrálně. Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies.


Má nastavitelnou rychlost pojezdu a dokáže sbírat i mulčovat a podporuje boční i zadní výhoz. Její neskutečná výbava, design a kvalitní zpracování z ní dělají doslova perlu v této vyšší třídě travních sekaček s pojezdem. Prodám bazar Nový Jíčín prodám starší, ale plně funkční sekačku na trávu s pojezdem.


Sekačka WEIBANG WB 5SB V-DOV motorová sekačka. Součástí je sběrný koš a mulčovací klín.

Sklopné madlo a látkový koš zajistí maximálně pohodlnou práci. Mulčovací sada a kryt bočního výhozu je součástí dodávky. Potřebuji funkční převodku pojezdu. Prodám benzínovou sekačka na trávu Murray, rám koroze. Cena je za motor Bridges- Stration v super stavu.


Boční výhoz, mulčování, nastavování výšky sečení. EASY CLEAN (snadné čištění). Kola 2mm vzadu, 1mm vpředu. Kompaktní sekačka moderní designové koncepce. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte.


Můžete mi tu nechat svou e-mailovou adresu a. Kvalitní sekačka s pojezdem a značkovým motorem největšího evropského výrobce MTD Německo za skvělou cenu. Označení HW v názvu tohoto modelu upozorňuje na velká zadní kola o průměru 2mm. Vynikající výkon sběru, plně sklápěcí ergonomická rukojeť, snadná manipulace.


Tyto zahradní sekačky VeGA získaly velikou oblibu díky svému osobitému a nádhernému designu, kvalitě a především rozumné ceně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky