pátek 27. května 2016

Zavesny skimmer

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Skimmer pro sběr nečistot z hladiny bazénu. Jelikož ve vašem případě byla nahrazena kartušová filtrace pískovou není tato tryska součástí.


Napište nám na e-mail uvedený v kontaktech číslo zakázky nebo číslo faktury a my Vám trysku dopošleme.

Typ skimmera se určuje podľa konštrukcie bazéna. Ihrem Markt vor Ort OBI - alles für Heim, Haus, Garten und Bau. Versand im Poolshop Poolpowershop. Zum Statussymbol Nummer für Hausbesitzer hat sich in den letzten Jahren der Swimmingpool im eigenen Garten gemausert.


Schon längst bleibt das Recht auf einen eigenen Pool zuhause nicht mehr nur den Wohlhabenden vorbehalten. Závesný skimmer - zberač hladinových nečistôt. Vďaka tomuto zariadeniu sa zberajú plávajúce nečistoty z hladiny do filtrácie.


Vhodné najmä pre bazény INTEX.

Výšku je možno nastavit vertikálním prodloužením. Dokáže efektívne zvýšiť celkový výkon filtrácie bazéna, ale aj šetrí čas, kedy nemusíte listie a ďalšie nečistoty odstraňovať ručne s pomocou sieťky. Montáž je veľmi jednoduchá a zvládne ju prakticky každý. Vďaka skimmeru sa z hladiny sťahujú nečistoty, ktoré potom zachytí filtrácia.


Pre predvyrobené bazény (plastové, polypropylenové) alebo pre bazény zo strateného debnenia s vnútornou fóliou je určený skimmer „do fólie“. Pre bazény zo strateného debnenia, ktoré nebudú mať vnútornú fóliu, ale len náter, je určený skimmer „do betóna“. Rozdiel medzi nimi je ten, že skimmery „do fólie“ obsahují tesnenie k fólii, resp.


Zdá sa, že bude slúžiť, ale bol prebalený a sčasti poskladaný (návod je stavaný na skladanie jednotlivých dielov) v dodatočne prelepenej krabici a už niektoré časti boli poskladané a vtlačené do krabice, tak neviem, či nebol vrátený pre nefunkčnosť. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze MARIMEX. Závěsný skimmer pro nadzemní bazény.


Slouží jako předfiltr hrubých nečistot. Výrazně prodlužuje životnost filtrační vložky (popř. písku) ve filtraci. Je vyroben z tvrdého odolného plastu. Jeho montáž je velmi jednoduchá.


Tento skimmer je vhodný pre bazény Tampa, Florida (Hawai), Ohio a Tahiti a Dakota (nutné dokúpiť rameno pre bazén Dakota). Pro předvyrobené bazény (plastové, polypropylenové) nebo pro bazény ze ztraceného bednění s vnitřní fólií je určený skimmer „do folie“.

Pro bazény ze ztraceného bednění, které nebudou mít vnitřní fólii, ale jen nátěr, je určený skimmer „do betonu“. Rozdíl mezi nimi je ten, že skimmery „do fólie“ obsahují těsnění k fólii, resp. K prepojeniu s technológiou využíva originálnych priechodiek, dodávaných výrobcami bazénov.


Popis skimmer závěsný do bazénu. V balení sú adaptéry pre zavesenie na bazény Tampa, Florida. Praktická sada pro čištění bazénů INTEX nabízí jednoduchý a pohodlný způsob, jak udržet vodu v bazénu čistou. Všetky informácie o produkte.


Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku Počet. Predam uplne novy zavesny skimmer. Výrazně zlepšuje kvalitu vody a disponuje robustní konstrukcí z plastu, který je odolný bazénové chemii.


Průměr filtračního koše je cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky