úterý 24. května 2016

Dlažba na venkovní schody

Rádi vám poradíme s výběrem dlažby na schodiště a vytvoříme vám vizualizaci dlažby. Kontaktujte nás nebo nás navštivte v naší pražské prodejně. Pročtěte si také naši poradnu, ve které najdete spoustu zajímavých tipů a rad a také se podívejte na naše video s průběhem instalace. A tentokrát to bude venkovní dlažba na schody.


Levné dlažba do koupelny, mrazuvzdorná a dlažba na vnitřní schody - velký výběr naleznete. Na schodišťové stupně používáme žárově zinkované pororošty, Terazzo (Teracová dlažba , materiál také známý jako umělý kámen), dlažba , nebo betonové stupně opatřené protiskluzovou vrstvou kačírku, záleží na přáních a požadavcích zákazníka.

Pro venkovní schody je možné použít i nášlapy z exotického nenasákavého dřeva, nebo dřevoplastu, který je. Obklady na venkovní schody a schodiště Vyberte si z naší velké nabídky obkladů, které jsou vhodné k instalaci na schody a schodiště v exteriérech. Rádi vám pomůžeme s výběrem toho správného obkladu na schodiště v naší prodejně v Praze nebo telefonicky či e-mailem.


Největším tahákem této série je její 2cm tloušťka. Dlažba kolem bazénu, na terasy, balkony nebo schody. Při nákupu venkovních dlažeb u nás Vám po dohodě můžeme pomoci i se samotnou realizací - od návrhu až po položení dlažby a obkladů.


Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Produkty skladem do dnů u vás.

Stavba a rekonstrukce Podlahy Dlažby. Obľúbený přírodní obkladový kámen Gneis představuje kámen nepravidelných tvarů, který lze použít na venkovní obklady nebo interiérové kamenné obklady. Venkovní dlažby na schody.


U venkovních variant se bavíme o točitých schodištích s pozinkovanou úpravou. Tyto schodiště vám budou sloužit mnoho let bez jakékoliv údržby či nátěru. Pro interiérová schodiště lze vybírat z daleko rozsáhlejší nabídky. Na výběr máme nejenom točitá schodiště, ale také schodiště přímá tzv.


Jsou trvanlivé, lehce udržovatelné a snadné na pokládku. Nehrozí poranění od ostrých hran, které zanechá schod zkonstruovaný pouze z klasických dlaždic. Dlažba na schody je opatřena čelním zaoblením, díky kterému jsou schodovky s nosem estetické a bezpečné. Dlažba venkovní mrazuvzdorná v prvotřídní kvalitě.


Vyberte si venkovní dlažbu na terasu, chodník a na balkon, či do zahrady, garáže, kolem bazénu nebo na schody. Dodejte Vašemu exteréru nový moderní vzhled s naší dlažbou. Prakticky každé obydlí obsahuje schody nebo schodiště.


Ať je to jeden neba dva schůdky ve vchodu, nebo schodiště mezi patry, nebo jen několik schůdků na. A musí přinášet uživatelům radost z pohledu na ni. Schody , desky, parapety a bazénové lemy.

Přírodní kámen a venkovní dlažba rozhodně všechny tyto kritéria splňují. Konec konců co více se může hodit do exter. Nabízíme moderní terasovou dlažbu na terče. Na fasádní obklady máme krásný třpytivý mramor, v nabídce je také pískovec, vápenec, rula, břidlice, kvarcit různých rozměrů v podobách jako obkladové pásky anebo obkladové panely.


Jsme hrdí na naše specialitky z kamene, jako bazénové lemy, kamenné parapety a kamenná mozaika. Kvalitní protiskluzná a mrazuvzdorná keramická dlažba se schodovým programem a dekory. Vybírejte v našem eshopu nebo kontaktujte našeho architekta. Pro Vaše venkovní schody máte na výběr z opravdu široké palety barev a odstínů.


Nové venkovní schodiště tak může snadno ladit s Vaší omítkou a barva žuly navíc nikdy nevybledne. Jsou vhodné k domu i pro výškové předěly v zahradách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky