úterý 31. května 2016

Koupaliště kralupy nad vltavou

Hotels in Lipno nad Vltavou reservieren. Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt!

Einfach, schnell und sicher buchen! Koupaliště nabízí širokou škálu sportovního i odpočinkového vyžití. Dále je k dispozici skokanská věž, volejbal, plážový volejbal, nohejbal, tenis, kuželky a občerstvení.


Interaktivní přehled koupališt a bazénů v České republice. V areálu se nachází dětský koutek, tobogán, skluzavka, občerstvení, zelená plocha se stromy a keři. Před několika lety bylo kompletně zrekonstruováno.


Návštěvníkům nabízí 50metrový plavecký bazén s částmi pro kondiční plavání a relaxaci.

Pro lepší přizpůsobení obsahu pro Vás, bezpečnosti, měření statistik návštěvnosti a lepší zpětné vazbě tento web používá cookies. Plavecký bazén 50m s oddělením pro skoky do vody a 10m skokanskou věží. Chtěla bych touto cestou moc.


V Kralupech nad Vltavou najdete velmi pěkně zrekonstruované koupaliště s velkým bazénem, tobogány, rekreačním bazénem, hezkým a moderním brouzdalištěm pro děti, s prostorem pro letní sporty a občerstvením. Pokud o nějaké víte, prosíme, přidejte ji. Hluboké nad Vltavou moderní koupaliště , které se nachází v Podskalí, na levém břehu řeky Vltavy, pod zámkem Hluboká, poblíž vyústění cyklotrasy č. K dispozici je parkoviště. V příjemném přírodním prostředí s rozsáhlými plochami zeleně a vzrostlými stromy nabízíme sportovní, společenské a. Každý den jiná otevírací.


V Hluboké nad Vltavou se vykoupete ve dvou bazénech: metrů dlouhém bazénu se 66metrovým toboganem a masážními lůžky a malém bazénu se skluzavkou a vodním hříbkem pro děti. Odpočinout si můžete na travnaté ploše se slunečníky, pro děti je připraven dětský koutek. Bývaly oblíbeným místem prázdnin a odpočinku známého básníka Jaroslava Seiferta, dnes se odtud můžete vypravit třeba na zámek Veltrusy nebo na zámek Nelahozeves.


Provozujeme multifunkční halu, plavecký bazén a letní koupaliště. Celý areál je řešen jako bezbarierový s vyhřívanou vodou. Pro návštěvníky jsou k dispozici travnaté odpočinkové plochy včetně.


Kralupy nad Vltavou Kralupy leží severně od Prahy na obou březích Vltavy mezi Mělníkem a Slaným.

Městské koupaliště nabízí svým návštěvníkům komplex bazénů. Vstupné dospělý Kč, dítě - let, ZTP, ZTP-P Kč, dítě do let Kč. Přidejte ji do katalogu pomocí funkce přidat objekt. Sie liegt an der Einmündung des Zákolanský potok in die Moldau, km nordwestlich von Prag in der Mittelböhmischen Region (Středočeský kraj).


Auf der relativ kleinen Fläche befinden sich viele Wälder, Felsen und Wasserflächen. Jan Racek ředitel muzea e-mail: jan. Iveta Bendíková zástupkyně ředitele, muzejní pedagog e-mail: iveta.


K plavání máte v Hluboké nad Vltavou několik možností: venkovní bazény - městské koupaliště - bazén Sporthotelu Barborka. Prehľad výletných miest v okrese Mělník. Letní koupaliště je s ohledem na aktuální počasí v provozu od června do začátku září.


Nachází se v klidné lokalitě města v zalesněné části poblíž řeky. Kladný ohlas veřejnosti a médií na kvalitu služeb způsobuje, že koupaliště rádi navštěvují lidé ze širokého okolí. Jádrem postupně vznikajícího dopravního uzlu a průmyslové aglomerace se přitom stala někdejší ves Kralupy, situovaná původně při zdejším říčním brodu. Ve Středočeském kraji spadají pod okres Mělník. Pro koupání slouží velký bazén nepravidelného tvaru s hloubkou do 4m s 25m dráhami, 66m dlouhým tobogánem a masážními lůžky, dětský bazén s hloubkou do 5m se skluzavkou a vodním hříbkem.


Zobrazeny jsou pouze výsledky z aktuální stránky vyhledávání. Prodej rodinného domu s větší zahradou, Kralupy n. Vám zprostředkuje prodej rodinného domu v Kralupech nad Vltavou , ul.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky