úterý 24. května 2016

Listy na mince

Internetový obchod zberatelstvo. Prehliadaním tohto webu súhlasíte s užívaním. Set obsahuje ks náhradných listov. Vonkajší rozmer listov: 2x 1mm. Album na mince MIX včetně kusů stran a kusů mezilistů.


Listy pro alba Numis pro různé mince.

Alba nabízí nejen ochranu, ale i přehlednou prezentaci Vaší sbírky. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! NHpro alba na mince NUMIS. Obsahuje listy 1x 17mm, 1x 25mm, 1x 34mm, 1x 44mm a 1x MIX.


Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s našim používáním souboru cookie a použitím. Pre lepšiu orientáciu doporučujeme si dokúpiť v tejto sekcii samolepky vlajok štátov Eurozóny LEEURO3.


Päť náhradných listov k albumu na euromince. Výkup a prodej numismatického materiálu – mince , bankovky, medaile, vyznamenání, pohlednice, sběratelské potřeby.

Balení kusů albových listů na odznáčky. Albové listy - mince , Detektory kovů Vysočina. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Je tak připraveno k naplnění na míru Vaši sbírky. Kapacita alba je dle obsahu až různých listů OPTIMA (na bankovky, pohlednice, známky) nebo mincovních listů OPTIMA.


VISTA albový list na mince ze série let Elysejské smlouvy. Alba na mince lze vybírat z variant NUMIS a OPTIMA. List je vhodný do alb VISTA a OPTIMA. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Náhradní listy na mince 820.


Cena jednoho balení je pouze 1Kč. Další listy vhodné do tohoto alba si můžete dokoupit na míru Vaši sbírky v sekci albové listy OPTIMA. Možno dokoupit i listy na kartonové mincovní rámečky, mincovní sady, pohlednice, certifikáty či bankovky.


Vítejte na stránce společnosti World of reptil s. Svět plazů, numismatika, kulturní a společenské akce. Deutschlands größter Preisvergleich mit über 53. Set listov NUMIS na mince kvalitnej nemeckej výroby pre mince do priemeru mm. Jeden list obsiahne celkovo mincí.


Prezentujte svoj zberateľský úspech.

LISTY NA BANKOVKY OPTIMA 3C. Plastové listy OPTIMA 3C bez chemických změkčovadel. Havla bylo na politiku škoda, ale on sám na to nepřišel. Okopávání Zemana a Babiše je trapné Okopávání Zemana a Babiše je trapné Zesměšnění Petra Fialy: Dokonce i Schwarzenberg.


Riesenauswahl an Markenqualität.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky