úterý 24. května 2016

Boubelka velkokvětá

Listy má vejčitého tvaru, které jsou tenké a kopinaté, zelené až modrozelené a raší pozdě. Když je poraníte, vytéká z nich mléko. Vzhledem k tomu, že na zimu rostlina zatahuje, je dobré si označit místo, kam jsme ji vysadili, abychom na jaře nepoškodili kořeny. Pochází z východní Asie.


Challenge yourself with this Zvonečky.

Tato nízká trvalka nese jasně modré květy tvaru velkého, otevřeného zvonku a velká poupata, která vypadají jako miniaturní balóny. Vyšší druh, vhodný do trvalkových záhonů. Na jaře jí dejte čas, později raší. Boubelka Fuji Pink má jemně růžové květy. Mají tvar velkého, otevřeného zvonku a velká poupata, která vypadají jako miniaturní balóny.


Jste-li v systému přihlášení, můžete k taxonu přidat jméno či synonymum v libovolném jazyce (a nebo tak navrhnout opravu jména chybného). Listy jsou tmavě zelené, na okraji jemně zoubkaté, lehce ojíněné. Výška rostlin - cm.

Balíky odesíláme v nejbližším volném termínu po osobním potvrzení objednávky nebo po její úhradě při výběru platby bankovním převodem. Rostlina pochází z východní Asie. Platykodon velkokvětý, též zvonkovec, boubelík velkokvětý nebo boubelka velkokvětá , je trvalka s velkými.


Výsev měsíce: únor, březen, duben, květen, červen Cenová skupina: X Balení obsahuje cca semen. Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny. Sazenice přečká zimní teploty do -°C. Dorůstá do výšky — cm.


Patycodon - boubelka velkokvětá za akční ceny #128176;. Další slevy květin a osiv na Kupi. Volně rostoucí živé ploty. Den fascinace rostlinami - provázení po sbírkách 25.


INTO THE… Botanická zahrada. Zajímavosti ze světa rostlin. Katalog rostlin s vyhledáváním jednotlivých druhů. Rezervace, chráněná území a jiné významné botanické lokality.


Ve východní Asii má však tato rostlina mnohem širší využití. ZS Odborné informace, Český zahrádkářský svaz,.

Naše diskusní fórum jsme přestěhovali na nový web Izahradkar. Doba květu: Červenec,Srpen. Náročnost: slunce,polostín,dobře propustná,sušší, humózní zahradní půda. KONTEJNER 9X9CM - rostliny v kontejnerech lze sázet po celou sezónu.


V ýška v dospělosti: m. Barva květů: bílá, modrá. Nároky na půdu: neutrální, písčitá. Listy mají zelenou barvu. Modré okvětní lístky rozkvetou od července do září. Pro její velké modrofialové květy ve tvaru zvonku, nenáročnost pěstování a dlouhou dobu kvetení by tuto balónovou rostlinu chtěla kdejaká skalka, suchá.


Podívejte se na aktuální letáky Lidl případně na aktuální produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo rostliny, semena. Prodej TRVALEK z produkce našeho soukromého zahradnictví.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky