pondělí 30. května 2016

Zakrytí studny

Od zelených ploch a chodníků až po parkoviště, silnice nebo letištní plochy. Mám takové menší dilema - s přítelem jsme se rozhodli oddělat kryt od studny - viz. V tomto případě do studny naprosto zbytečně a samovolně padá jehličí, listí, prach, pyl, malé větvičky a drobná zvířata jako brouci, housenky, hlemýždi apod.


Ze všech těchto nečistot vzniká na dně studny hnijící kal, který značně znehodnocuje kvalitu vody. Máte někdo, prosím, zkušenosti nebo radu, jak řešit dostatečné zakrytí studny ?

Chci zabránit jak dešťové vodě, tak i hmyzu apod. Předem díky všem za rady. Ceník - čištění kopaných studní. Každý další metr dohodou.


Prohlédněte si ceny a technické specifikace poklopů pro zakrytí studní, šachet či jímek. Zobrazte si kontakt na poptávajícího a získejte tuto zakázku. Kontakt obsahuje ověřený e-mail a telefonní kontakt přímo na poptávajícího.


Popis: Prodám kryt na studnu RUMPÁl, na studnu o průměru 1cm.

Dílce pro studny – betonové skruže a poklopy – slouží k budování studní a šachet. Jsou ekologické, odolné vůči mrazu a dalším vlivům prostředí, jsou rozměrově stálé a trvanlivé. Kruhové betonové poklopy pro zakrytí studny nebo šachty se dodávají půlené.


Může také dojít k infikaci studny okolní kanalizací nebo jímkou prosakováním. Pokud navíc není studna z vrchu zakrytá, padají do ní nejrůznější přírodní nečistoty, jako jsou listy, větve, hmyz a jiní drobní živočichové a tak dochází ke kontaminaci vody. Jednotlivé prvky jsou expedovány vždy ze závodu, ve kterém se. Vyrábíme na zakázku , aktuální dodací lhůta cca týdnů. Mimořádně dekorativní, praktická a trvanlivé zakrytí stávající studny , nebo jenom atraktivní a stylová dekorace.


Možno rovněž zakoupit samostatnou stříšku valašské studny , kterou je možno připevnit na vlastní zhotovenou konstrukci,. Masiv borovice bez nátěru. Jako horní víko studny je dobré použít něco pevného aby tam nikdo dovnitř nespadl. Dřevěný poklop nebo v ideálním případě železný. Rovněž vám vyrobíme atypické poklopy vč.


Spoluvlastnictví studny by bylo ošetřeno smluvně, umístění na hranici pozemku. Bohužel, vrty obvykle nemají takový průřez, aby do nich mohla být umístěna dvě ponorná čerpadla. Protože jejich provoz obvykle vyžaduje velké snížení hl.


Jak dlouho jim to trvalo už nevím.

Přijeli dva, v ceně bylo vyčerpání vody. Vhodný pro zakrytí betonových zkruží nebo šachet, které kazí vzhled vaší zahrady. Velmi jednoduchá a rychlá montáž. Ručně vyrobený, okrasný kryt studny s vrchní odnímatelnou mříží. Zadání výměna horní skruže a zakrytí u studny , případné čištění.


Studna je v zahradě bez možnosti vjezdu. Zvláště studny na pitnou vodu musí být uzavřeny krytem. Tento kryt nesmí být ze dřeva, neboť se v jeho spárách a pórech usazují baktérie a houby, které ovlivňují jakost vody. Kromě toho mohou dřevěné kryty časem shnít. Vrtané studny POPIS: Vrtaná studna se skládá z několika základních prvků, které jsou nezbytné pro její správnou funkčnost.


Jsou jimi, vlastní vrt, který má vždy o něco větší průměr, než vyztužovací roura, tzv. Při rozebírání studny asistovali pracovníci naší společnosti, kteří označovali jednotlivé konstrukční prvky tak, aby bylo možno studnu v budoucnosti znovu sestavit. Zároveň prováděli průběžnou fotografickou dokumentaci a pořizovali. Výška obvodové hrany: mm Tl. Zakrytí studny plastovým poklopem se řeší individuálně, dle požadavku.


Zakázková výroba, záloha. Do nákresu je možné uvést přesné rozměry , které požadujete. Přitom Vám zároveň poslouží jako stylová.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky