čtvrtek 26. května 2016

Astralpool cz

Deutschlands größter Preisvergleich mit über 53. Sicher durch den Winter. Acepto la Política de privacidad. De conformidad con la normativa vigente en materia de protección de datos personales, le informamos de que sus datos personales.


Sprchy k bazénům jsou vyrobené z nerezové oceli.

Dodávána včetně plastového kotvení. Aqua-Jogging und mehr Spaß! Riesenauswahl an Markenqualität. Pool – mit Poolpowershop! Somos expertos en piscinas.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Unterwasserscheinwerfer (Strahler) Astral 100W ist für Fertigbecken (Polypropylen Laminat) konzipiert.

Ganz aus weißem ABS-Kunststoff gemacht. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Wir bieten ein umfangreiches Sortiment an Schwimmbecken, Überdachungen und Zubehör aus Tschechien an, weiters sind wir für unsere kostengünstigen und dennoch. Firma Astralpool se již více než let specializuje na výrobu a distribuci systémů a komponentů pro bazény soukromé i veřejné.


V současné době distribuuje zboží do více než 1zemí světa. Kompletní sortiment bazénu a příslušenství pro bazény. Internetový obchod s bazénovou technikou.


Zahradní bazény, interiérové bazény. Kostenloser Versand verfügbar. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Innovamos para hacer tu piscina más eficiente y autónoma. V naší nabídce najdete bazénové filtrace.


Balení obsahuje - cestný ventil boční pro připojení na filtrační nádoby Astralpool Cantabric, Bilbao, Millenium. Výkon tepelných čerpadel je od do 1kW pro bazény - m 3. Filtrace Astralpool patří posledních let mezi nejpoužívanější. Astralpool je tradiční španělský výrobce bazénových filtrací a technologií.

Schůdky s madly o průměru 43mm z leštěné nerezové oceli, stupně z. Bazénové schůdky, typ MURO, se dvěmi stupni, ocel AISI316. Bazénová chemie Astralpool CTX - 53 1l, je algicid extra ničící vzniklé řasy. Sedimentuje řasy na dně bazénu. Zničí i velmi odolné druhy řas.


Působí rychle a netvoří pěnu. Trusted Shops zertifiziert! Ob Beratung, Reparatur oder Montage: Wir setzen alles daran, Ihre Träume zu realisieren. Nově přehlednější a rychlejší. Pro úpravu vody v bazénu lze používat chlorové i bezchlorové bazénové chemie.


Tělo čerpadla je vyrobeno z vytvrzených plastů, hřídel elektromotoru je z nerezové oceli. Nádoby pro pískové filtrace Astralpool mají masivní konstrukci a kvalitní zpracování. Velmi oblíbený přípravek s baktericidním, flokulačním a algicidním účinkem (funkce v jednom přípravku).


Před použitím si vždy přečtěte etiketu a informace o výrobku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky