pondělí 30. května 2016

Trampolína nafukovací

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Trampolína 3m – vodní trampolína do vody nafukovací. Materiál: pevný a předem. Toto nařízení EU zajišťuje vysokou úrověň ochrany zdraví a životního.


Nafukovací hřiště: Bezpečné místo pro dětské hry.

K tomu vyrábíme skákací molo z recyklovaného plastu (viz leták níže). Až budete potřebovat oddych, je vám k dispozici bar, ze kterého je vidět jak na trampolíny, tak na nafukovací atrakce. Své děti, které třeba ještě nebudou mít dost, budete mít pořád na očích. Vše potřebné najtdete zde.


Hlavní výhodou naši trampolíny. Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Zaručuje bezpečnou hru a skotačení pro všechny věkové kategorie.


Oživte své vodní plochy, komerční charakter atrakce díky kvalitnímu zpracování zaručuje dlouhou životnost.

Určeno spíše jako plavidlo, lehátko, skákání do výšky max. Ponúkame širokú ponuku nadzemných bazénov, infrasáun a trampolín. Poradenstvo a doprava zadarmo. AirRoll je dostupný ve třech velikostech, malý válec pak můžete mít v modré či růžové barvě.


Stabilizační podpěry nejsou součástí produktu, je však možné je zakoupit zvlášť. Premium má zesílený průměr tyčí, prodloužený lem krytu pružin a konstrukci ošetřenou práškovým lakem. Sicher durch den Winter. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Vodní nafukovací trampolína bílo-modrá. Nově přehlednější a rychlejší. Kvalitní materiál zajišťuje vysokou odolnost vůči poškození a voděodolnost.


Multifunkční trampolína pro děti od měsíců má široké využití. Lze ji použít jako klasickou trampolínu s nebo bez rukojeti, ale i jako ohrádku s balonky nebo dokonce bazének s vodou. PONDĚLÍ AŽ PÁTEK – hod.


Hledali jste nafukovací trampolína ? Společnost Intex je na trhu více než let.

Dětská skákací ohrádka s trampolínou. Patří mezi světové lídry v oblasti projektování i výroby vysoce kvalitních a inovativních produktů jako je bazén, nafukovací matrace, nafukovací hrací centrum pro vnitřní i vnější rekreaci. Intex nabízí mnohé nafukovací hračky a lodě.


NAFUKOVACÍ TRAMPOLÍNA INTEX 174x174x112cm. Blíže jde o nafukovací trampolínu pro dvě děti. Výška skákací plochy od země. Skladem ks zítra u vás. Skvělá trampolína pro děti.


Vyrobeno z testovaného masivního vinylu. Maximální nosnost kg. Chtěla bych jí do bytu, v létě možná i ven. Písková filtrace pro bazény s 6-ti cestným ventilem 750W. Skládací koloběžka 2mm (bílo-tyrkysová) hawaj.


Velká nafukovací trampolína – plovoucí ostrov Intex unese děti i dospělé, je vybavena madly a žebříkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky