pondělí 9. listopadu 2015

Vodní klouzačka

Vodní skluzavka nepotřebuje zvláštní údržbu, je třeba ale dbát na max. Nafukovací lehátka, míče, kruhy, rukávky i vesty s různým designem, pěnové žížaly, vodní skluzavka a mnoho, mnoho dalšího. Užijte si vodní radovánky.


Luke Islam Receives Golden Buzzer From Favorite Judge, Julianne Hough! Vodní klouzačka najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Připojení vodní hadice přes univerzální rychlospojky na bocích skluzavky přes propojovací hadici (součást dodávky). Hmotnost vodní skluzavky Kg (6x 1cm). Dodání cca pracovních dnů. Ideální osvěžující zábava pro letní dny.


S vodní skluzavkou si v letních dnech užijete spoustu legrace. Skluzavka příjemně osvěží vás i vaše. Velmi důležité je pevné ukotvení.

Zvažte, jestli budete potřebovat se skluzavkou pohybovat, nebo bude venku umístěná celoročně. Plastová klouzačka Kakadu pro nejmenší děti je jedna z nejprodávanějších malých skluzavek u nás. Má skluznou plochou dlouhou 1cm. Děti si olíbí veselý tvar a zbarvení skluzavky, která připomíná papouška. Rodiče si ji oblíbí zejména díky kvalitnímu provedení značky Marian Plast.


Vhodné pro děti od let. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque tincidunt scelerisque libero. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio.


Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Je vyrobená z kvalitního a odolného vinylu o tloušťce mm. V případě drobného poškození ji opravíte díky přiložené opravné sadě.


Výhodou air-tracku je, že v teplých slunečných dnech lze použít jako mega klouzačka (a to ať na rovině nebo z kopce), kdy se pokropí vodou a člověk přejede m dlouhou plochu během mžiku. Naopak v chladnějším počasí ji lze použít jako obří trampolínu - horní vrstva je vyztužená a díky tomu jsou odrazy vyšší a zároveň poskytuje měkký dopad. Atrakce je vhodné také pro trénink parkouru či gymnastiky. Zábava pro děti i dospělé - stačí rozbalit na měkčí podklad (tráva ) pokropit vodou a můžete jezdit. Při horkém a slunečném počasí není vhodné.


Nejdelší vodní skluzavka světa měří přes půl kilometru Jízdu svého života zažijí návštěvníci vodního parku ve Vernonu v americkém New Jersey.

Od července totiž tamní Action Park nabízí svezení na nejdelší vodní skluzavce světa. Zažij spoustu zábavy na vodní klouzačce Intex. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů skluzavka.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte. Porovnání cen vodni skluzavka, srovnání cen vodni skluzavka na portálu HLEDEJCENY. Intex vodní klouzačka vč surfů v obchodech na Zboží. Proto vámi vybraná 4m a 3m klouzačka zůstane odolná vůči mechanickému poškození a UV záření.


Dětská barevná plastová skluzavka. Klouzačka s vlhčením má stabilní konstrukci. V horní části skluzné plochy jsou umístěné trysky, které po napojení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky