pátek 27. listopadu 2015

Chrastitko spendlik

Chrastítko ve tvaru špendlíku je určeno pro ty nejmenší. Nadčasové, klasiké chrastítko v různých barevných variantách je ideální jako první dárek pro vaše batole. Dětské chrastítko, doporučený věk od měsíců, zdravotně nezávadné, zlepšuje a vyvíjí dětskou motoriku, více barevných variant, zboží zasíláme. Chrastitko Spendlik najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Podívejte se, kde je možné produkt okamžitě koupit. Slouží pouze k osobnímu vyzvednutí na prodejně.


Chrastící plastová hračka pro nejmenší spínací špendlík. S tímto praktickým kouskem si děťátko zaručeně vyhraje a navíc si. Oblíbené chrastítko, díky nízké váze a jemnému zvuku. Farlin chrastítko špendlík černá. Je ideální pro první pokusy miminka držet hračku.


Stimuluje smysly sluchu, zraku i hmatu dítěte. Snadno se uchopí, je velmi lehké. Podporuje rozvoj jemné dětské motoriky a smyslového vnímání. Kontrastní chrastítko špendlík v černobílé kombinaci pro nejmenší.


Vám rádi odpovíme na Vaše dotazy a vyřídíme Vaše případné objednávky. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online: v. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a. Prodám - CHRASTÍTKO ŠPENDLÍK, lokalita Brno - venkov.


ZDARMA dárky ke každému nákupu. Každý měsíc nové slevové. Detailní popis produktu. ERNOBÍLÉ CHRASTÍTKO PRO MIMIKA. Generacemi prověřené chrastítko špendlík v černobílé kombinaci z kolece Newborn.


Máte dotaz nebo jen potřebujete poradit? Napište svůj dotaz do tohoto formuláře. Informace o novinkách a slevách ze světa hraček. Před prvním použitím umyjte v teplé vodě s použitím mýdla.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Pokud Vám nefunguje heslo z původního eshopu, nechte si automaticky zaslat nové pomocí tlačítka zapomenuté heslo. Pro anonymní měření návštěvnosti používáme cookies podle našich podmínek ochrany soukromí.


Barva výrobku se může lišit od vyobrazení. Péřový polštářek - barevné sovičky. Do poznámky v objednávce prosím uveďte jakou barvu požadujete.


Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky