čtvrtek 26. listopadu 2015

Ocelova pergola

Schnell und sicher online buchen. La Pergola Hotel buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen!

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Stündlich neue Top-Urlaubs-Angebote! Ocelová pergola je většinou kombinována s dřevěnými doplňky. Tato kombinace materiálů vytváří design velmi příjemné a vzdušný.


Máte někdo ocelovou pergolu? Pokud ano doporučte prosím firmu, optimálně severní Morava. Nejprodávanější Showroom Bioklimatická pergola REGULUS.


S pergolou Blumfeldt Pantheon proměníte Vaši terasu nebo posezení na zahradě na báječnou zónu odpočinku.

Pergoly jsou nedílnou součástí naší výroby, představují praktický doplněk domu, které rozšiřují jeho užitný prostor a vytvoří zajímavou. Potřeboval bych poradit s konstrukcí ocelové pergoly. Naše představa je že by konstrukci měli tvořit ocelové. Hodí se tam, kde chcete, aby pergola do zahrady dokonale zapadla a nebudila příliš velkou pozornost. Naopak pravoúhlé pergoly tvoří dominantu zahrady, která hned upoutá každého.


Proto by neměla zahradní pergola chybět ani na té vaší. V sortimentu Hobbytec tak najdete zahradní pergoly od světoznámých výrobců, ale i nabízené pod vlastní značkou OneTrade. Ať už se vám líbí pergola k domu či samostatně stojící v zahradě. Super-Angebote für Pergola 3X 4hier im Preisvergleich bei Preis.


Netradiční pergola s ocelovou konstrukcí ošetřenou zinkem, podlahou z dlouhých dřevěných prken a otevřenou střechou se stínícím efektem. Pergola Espacio se montuje na terasy rodinných domů, atria, verandy. Chrání před nepřízní počasí, nabízí přirozenou ventilaci a propracovaný systém odvodu dešťové vody v nosných nohách.


Střechu tvoří naklápěcí hliníkové lamely. Pergola je vyrobená z vysoko-kvalitnej lakovanej ocele. Je veľmi pevná a odolná. Strecha je vyrobená z polyesterovej tkaniny s povrchom z PA, je 1 vodovzdorná a odolná voči poveternostným vplyvom.


Keď sa nepoužíva, môžete ju zvesiť, oprať a odložiť.

Tato pergola, vyrobená z vysoce kvalitní oceli s práškovým nástřikem, je velmi robustní a odolná. Dá se rovněž sejmout a vyprat, anebo uložit, když ji zrovna nepoužíváte. Pergola se dováží ve třech kartonech obsahující kompletní pergolu včetně spojovacího materiálu do nezateplené fasády. Při instalaci pergoly máte možnost variabilního nastavení sklonu střechy od 13° - 17° viz schéma níže. Stavíme kvalitní terasy, pergoly, zahradní stavby a dřevostavby.


Realizujeme terasy pro slunění, zahradní pergoly k domu. Kotevní patky a prvky, pro různé typy základů. Pro dřevostavby, kotvení do litého betonu i na hotové základové desky, pro pozednice a další stavební či. Pergola přiléhající ke zdi vytváří elegantní přechod z vnitřního prostoru do vnějšího, zejména ladí stylově s domem, může také stínit terasu a vytvářet prostor k venkovnímu posezení. Zahradní chodníky u pergol velmi často končí, pergola však může také sloužit jako průchozí místo.


Dřevěné zahradní pergoly si můžete sami sestavit nebo si u nás objednat jejich výrobu a montáž.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky