pátek 27. listopadu 2015

Plastová skluzavka bazar

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů skluzavka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším.


Inzerce zdarma, internetový bazar - kupte si nový byt nebo prodejte staré auto, to vše zvládne náš Bazos - Vaše inzeráty. Dovoz po dohodě v okolí možný. Vybírejte z inzerátů.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší. Lehce ji přemístíte a zároveň je stabilní a pro menší.


Popis: velmi dobrý stav, málo používaná. Plastová skluzavka Scarlett Méďa. Dětská plastová skluzavka Scarlett Méďa je vyráběná z pevného a bezpečného plastu. Skluzavku je možné umístit do dvou úrovní s ohledem na věk dítěte.


Schůdky na klouzačku jsou dostatečně široké a bezpečné.

Dětem přináší dlouhé hodiny zábavných her. Na boku celé skluzavky je namalovaný hezký motiv. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Kostenloser Versand verfügbar.


Riesenauswahl an Markenqualität. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach. Ke skluzavce je možno připojit hadici s vodou a vlhčit tak skluznou plochu pro snadnější a rychlejší klouzání. Dětská skluzavka KS je nádherná skluzavka pro děti od let.


Bočnice s madly a mohutné schůdky přispívají k maximální bezpečnosti skluzavky. Má pevnou konstrukci a plochu na klouzání dlouhou metru. Nosnost skluzavky je kg. Dětská klouzačka - Dětský bazar na největším portálu pro těhotné a maminky s dětmi.


Robustní plastová skluzavka v červené barvě s délkou skluzu 2cm. Rozměry: 2× 1× 2cm.

Maximální nosnost kg. Ochrana proti UV záření. Vhodné pro děti od let. Smoby skluzavka pro děti Toboggan KS má pevnou konstrukci a plochu na klouzání dlouhou metru. Klouzání je intenzivní zážitek pro každé dítě, a. Veškeré informace o produktu.


Cena této skluzavky je velice nízká - na kvalitě však skluz. Skluzavka je stálobarevná, nebledne a je mrazuvzdorná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky