pondělí 23. listopadu 2015

Sněhová fréza bazar

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Dobrý den, prodám sněhovou frézu nikdy nepoužitou (možno dokázat).


Koupil jsem jí do Prahy pro jistotu kdyby hodně nasněžilo. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Zahrada bazar : freza.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Prodám téměř nepoužívanou fréza sněhovou Husquarna 2st: Vysoce efektivní, robustní dvoustupňová sněhová fréza. Sněhová fréza je vybavena převodovkou a má odlehčenou konstrukci, což umožňuje snadné připojení.


Prohlédněte si aktuální inzeráty snehova freza. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma.

Nová velká Sněhová fréza Nová velká Sněhová fréza. CM pohon kol, rychlosti dopředu, zpátky. Otočný komínek o 1STUPŇŮ, ovládaí panel, odhoz až metrů, Záruka roky, vystavím na ni doklad. Fréza je nová a je nutné jen dokoupit baterii.


Ta je v nabídce na naradinazahradu. V případě zájmu o koupi volejte prosím na uvedené telefonní číslo. Veškeré ovládání z kabiny. Velice výkonná sněhová fréza s možností montáže jak na čtyřkolku tak na stroje SIDE by SIDE neboli UTV. Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i- Bazar.


Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Sněžná technika.


Zboží je možné zakoupit v podnikové prodejně v Libici nad Cidlinou. BAZAR - FRÉZA VeGA 6ST - Sněhová fréza. SkladeNE Doprava: ZDARMA!

Tyto vady odstraněny, vše ok! Nabízím zcela novou, nikdy nepoužívanou sněhovou frézu na baterii. Nemusíte řešit přívodní kabel. Dvoustupňová sněhová fréza VeGA 651e ze série premium edition má oproti konkurenci v této třídě několik inovačních vylepšení a uživatelských výhod.


Základním prvkem je zachování pracovního záběru 5mm a silný OHV motor 6. V tento den nebude možno přijímat platby a vystavovat faktury. Stroje - SNEHOVA FREZA bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Profesionalni stroj konstruován pro celodenní. Elektrostartér 220V, účinný halogen. Prodám zcela novou, nepoužitou sněžnou frézu MTD SMART ME dvoustupňovou.


Vybavena reflektorem a el. Výkon motoru 9KW, šířka záběru 61cm. Jednoduché ovládání rychlosti pojezdu a výšky odhozu sněhu. Pohodlné nastavení pohonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky