pátek 27. listopadu 2015

Pružina na houpadlo

Houpadlo na pružině - MOTORKA. Výška pádu do m, jako dopadová plocha postačí trávník. Nabízíme modrou a červenou variantu. Nadzemní části jsou spojeny nerezovým spojovacím materiálem. Značková pružina EIBACH je ze speciální oceli a práškově lakována.


Konzole určená k zabudování do země je chráněna pozinkováním.

Pružiny pro dětská houpadla. Prodej pružin pro dětská houpadla. Vysoce kvalitní ocel,výška cm. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Prodám renovované pružinové houpadlo Zajíc včetně kotvení do země (nemusí se betonovat).


Zdravim, panove, shanim pružinu, ze ktere by se dala udelat takova ta detska houpaci hracka. URcite ji znate, je na kazdym detskym hristi. Pruzina z auta by podle.


Váha celé soupravy je cca kg (x 1kg).

Zatížení v ohybu až 360kg. Bezpečné oblé hrany, syté barvy a trvanlivost použití. Prohlédněte si aktuální inzeráty houpadlo. U nás najdete, co potřebujete.


Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma. Patříme mezi největší prodejce zahradní techniky. Máme vlastní bohaté zkušenosti s prodávanými výrobky. Kvalitní zázemí a tým vyškolených pracovníků.


Tělo houpadla je vyrobeno z vysoko-molekulárního polyethylénu, pružina je vyrobena ze speciální oceli. Celá stavba připojena na kotvu určený pro instalaci do betonového základu. Kiddie Rides jsou milovány dětmi komponenty vybavení dětských hřišť. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče.


Váš partner v řešení pružin. Odborníci ve společnosti Alcomex jsou připraveni pomoci Vám při řešení Vašich dotazů. Specifické rady, od kreslení výkresů až po vývo. Cena montáže dle kalkuce!


Kotvení houpadla v zemi.

Podmínkou totiž je objednávka na minimálně kusů houpačkových pružin. Pokud budete mít o houpadlové pružiny nadále zájem, nebo kdyby vás zajímalo něco dalšího, neváhejte a obraťte se na nás. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky