pondělí 30. listopadu 2015

Dřevěné latě

Prodej laťí, prken a desek od metru do metrů. V této kategorii naleznete na našem eshopu stavební nehoblované latě ze smrkového dřeva různých délek - 3m, 4m a 5m. Plotovka rovná, hoblovaná, ze sušeného smrku. Cena plotovek a rýglí je za kus.


Vyrábíme pouze ze sušeného, hoblovaného smrkové dřeva. Obvykle lze dřevěné latě uplatnit při stavbě: střešní konstrukce (nosný prvek střešní krytiny) roštu pro obkladový materiál (například palubky) Největší výhody latí.

Pokud stavebník vsadí na kvalitní materiál a pečlivou výrobu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Dřevěné lišty: k doručení domů nebo na prodejnu. Dřevo a střešní latě z něj. Je samozřejmostí, že se dřevo dá užít nejenom.


Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Lavičkové latě jsou vhodné pro montáž na dřevěné , kovové i betonové podnoží zahradních laviček a jsou dostupné v různých rozměrech. Latě z vybraného smrkového dřeva, vhodné pro montáž na dřevěné, či kovové podnoží zahradní lavičky.


Latě určené pro střešní konstrukce by měly být vyrobeny z kvalitního dřeva.

V naší nabídce stavebního řeziva najdete prkna boční, prkna středová, fošny, hranolky, hranoly, latě s impregnací i bez ní a také hranoly na míru. Střešní latě Vám nabídneme impregnované i neimpregnované. Nabízíme dřevěné hranoly na krovy a jiné využití. Máme let zkušeností, poradíme, přivezeme.


Zjistěte si aktuální cenu hranolů. Máme pro vás hranoly či konstrukční latě , dostupné v několika různých rozměrech a délkách! Nejčastěji se jedná o hranoly smrkové a modřínové.


Nakupte dřevěné latě na lavičku snadno a rychle z pohodlí domova. Dimenzování latí a kontalatí se řídí montážními předpisy výrobců. V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete. Firma Spálenský- dřevěné lišty je předním českým výrobcem kvalitních profilových dřevěných lišt, podlahových lišt, madel a dalších dřevěných.


Najdete zde dřevěné plotovky různých délek a tvarů hlavy, pro realizaci plotů z dřevěných latí. Konstrukční řezivo - Hranoly, prkna a latě. Elektronická evidence tržeb „Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu. Doporučujeme vám při montáži udržovat zcela nepatrnou mezeru mezi deskami, díky které se v trhlinách nedrží tak obávané kapky vody. Hledáte bytelný materiál pro stavbu nebo opravu střechy?


Hraněné řezivo ve formě dřevěných latí je určeno pro stavby i rekonstrukce střech všech velikostí.

Přehled sortimentu profilových dřevěných lišt online na Spalensky. Jedná se o modřínové palubky, modřínové latě , modřínová prkna a modřínové terasy. Terasová prkna Terasy z modřínových prken se stanou ozdobou zahradního posezení, nebo splní praktickou službu jako dřevěné obložení bazénů. Pila Liška se zabývá zakázkovým pořezem a výrobou řeziva, krovů, hranolů, latí na zakázku dle požadavků zákazníka.


Montujeme dřevěné ploty, zahradní pergoly, obkládáme palubkové stěny a stropy a pokládáme masivní dřevěné podlahy. V jednotlivých záložkách se dozvíte rozměry pro palubky, plotovky, brikety a ostatní hoblovaný materiál.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky