pátek 27. listopadu 2015

Marináda na kuře

Saisonal wechselnde Sale-Angebote. Jetzt stöbern und richtig sparen. Marináda je pro ty, kteří mají rádi slané. Kuře celé, porcované nebo křídla můžeme marinovat potíráním marinádou zevně i zevnitř.


V případě prsních řízků, které nakrájíme na plátky a dlaní lehce naklepeme, vkládáme do marinády maso celé. Do marinády můžeme vkládat i maso nakrájené na kostičky nebo proužky. Kuřecí prso v príma marinádě. Jakou dělám já marinádu. Na pečení v troubě to určitě použít můžete,já včera naložila kuřecí stehýnka a dneska jsme si moc pochutnali.


Jen jsem nedala tolik česneku. Dala jsem jeden stroužek. Dávám za jedna,moc dobré. Kuře okořeníme kořením na kuře a tymiánem. Poté ho naložíme do marinády, připravené z kečupu, hořčice, špetky tymiánu, čtyřmi lžícemi oleje a drceného česneku.


Tato marináda je vhodná hlavně na kotlety. Jdete do haje s tema blbejma kecama o zdravi,emulgatorech a jinych blbostech. Recept na marinádu vhodnou na kuřecí maso či jinou drůbež, která nadchne všechny milovníky grilování. Kuře je úžasně všestranné, protože může mít tolik příchutí.


Je to skvělý a levný způsob, jak grilovat. Protože kuře nemá vlastní chuť, budete potřebovat skvělou omáčku, abyste jej dokončili. Nezapomeňte, že marinády, které obsahují cukr, budou černat při teplotách nad 1stupňů C, a tak buď držte teplotu nižší, nebo tyto marinády použijte pouze na konci doby vaření.


Hořčično-kečupová marináda na kuřecí maso, případně králíka. Jogurtová marináda na kuře. Všechny suroviny smícháme a přidáme ke kuřecím křídlům či stehnům. Toto množství je zhruba na stehýnek nebo křidélek.


Důležité je naložit do ní maso dopředu, nejméně hodiny, ideálně přes noc. Recept, podle kterého se vám Medová marináda na kuře zaručeně povede, najdete na Labužník. Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů.


Kuře á la bažant - Prošpikované kuře upečené na cibulce a anglické slanině s divokým kořením dozlatova. Tato sladká marináda s pikantním tónem se nejlépe hodí na drůbeží maso nebo ryby. Marinované hovězí nudličky na pepři a celeru - Část dne a celou noc marinované nudličky hovězího masa druhý den zprudka orestované na pánvi, pak podušené doměkka spolu s hranolkami celeru, podlité trochou vývaru. Receptů na kuře je zkrátka nepočítaně a každý má své oblíbené, které vaří stále dokola.


A to je škoda, protže právě s kuřecím masem je radost experimentovat. Smetanová marináda na kuře. Uvedené ingredience smícháme. Poté do marinády naložíme kuřecí stehna či křídla, která si předem okořeníme podle chuti. This video is unavailable.


Výsledek je vždy vynikající, pokud není přehřátý ohněm a není přehnaný. Lze použít i na kuřecí prsa, která můžete napichovat na špíz a prokládat plátky citronu. Porcované kuře se lépe marinuje vykostěné, ale není to vždy nutné, kuřecí prsa můžeme marinovat v plátcích. Aby maso získalo chuť marinády, je třeba marinovat alespoň hodiny.


Na tu druhou položte na rošt kuře prsy směrem dolů, přikryjte gril a začněte grilovat. V případě, že používáte plynový gril, tak hřejte na maximální teplotu jednu polovinu grilu a kuře položte na tu druhou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky