pondělí 30. listopadu 2015

Špízy na gril

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Für Freizeit und Camping!


Nur € Versand für über 15.

Top Artikel von Berger und namhaften Marken. Postup:Kuřecí maso nakrájejte na kostky, osolte, opepřete a naložte do sójové omáčky a oleje. Cuketu důkladně omyjte a nakrájejte na plátky.


Na špízové jehly potom kombinujte maso, cuketu a celá cherry rajčátka. Grilujte, dokud není kuřecí maso krásně měkké. This feature is not available right now. Maso nakrájíme na menší stejné kostičky, aby se nám při grilování dobře udělalo i vevnitř a dáme do mísy.


Asi hodinu před grilováním dělám špízy, střídavě napichuji maso- cibuli- slaninu.

Poté grilujeme na roštu, pod kterým je už jen žár z uhlíků. Servírování Grilovanou zeleninu lehce posypeme nastrouhaným sýrem Grana Padano, pokapeme olivovým olejem a navrch poklademe špízy. Na jehly na špíz nebo na špejle pravidelně napichujeme kolečko brambory, masa, cibule, klobásy, papriky a opět brambory, dokud nezaplníme celý špíz. Následně pokračujeme s dalšími špízy do doby, kdy nám už žádné suroviny nezůstanou. Na grilování špízů jsou nejvhodnější špízy Weber, z nerezové oceli, na které střídavě napichujeme kuřecí maso, cuketu, bůček, cibuli a papriku.


Takto připravené špízy vložíme do pekáčku a zalijeme připravenou směsí z olivového oleje, grilovacího koření a česnekového pepře. Necháme pár hodin uležet. Hodí se krkovička k bramborám, paprice nebo cuketě? Připravte si výborné ražniči na grilu, které je nejen velmi dobré, ale i rychlé. Maso na špízu k letnímu grilování neodmyslitelně patří.


Stejným způsobem můžete připravit i zeleninu, houby, ale také ovoce. Super Angebote für Gril Na hier im Preisvergleich. Nové litinové nádobí Noral v naší nabídce. Vergleiche Preise für Gril Na und finde den besten Preis. Na výběr ze spousty variant Do naší nabídky jsme nově zařadili litinové nádobí Noral.


Na rozpáleném grilu grilujeme ražniči vždy několik minut ze všech stran. Nezapomeneme špízy potírat marinádou, která zbyla (nepotíráme je, pokud jsou špízy v alobalu).

Pokud použijete gril na dřevěné uhlí, položte špízy do hliníkové misky nebo na alobal. Zapomeňte na klasické grily a překvapte Vaše hosty a udělejte jim svůj výborný kebab! Připravíme si marinádu: rozehřejeme máslo, přidáme grilovací koření a přilijeme 1-dcl piva nebo bílého vína, pak přidáme lžíce digonské hořčice. Nezoufejte, pokud nemáte gril, jednoduše upečte špízy v troubě nebo je osmažte na pánvi.


Do špízů se nejlépe hodí maso na minutky, které je rychle hotové a nespálí se nám tak okolní zelenina. Kuřecí špízy na gril recepty, které budete milovat. Játrové špízy (kořeněná játra) smažená nebo na gril Kořeněná játra můžeme grilovat i smažit na pánvi, napichovat na jehly ( špízy , ražniči) v kombinaci se špekem, cibulí, uzeninou. Maso postupně napichujeme na grilovací jehly, střídavě s cibulí nakrájenou na kolečka a kostkami papriky. Za občasného otáčení špízy grilujeme po dobu 10-ti minut a po celou dobu grilování necháme přitvářet i šťávu.


Servírujeme špízy, které poléváme šťávou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky