pátek 20. listopadu 2015

Zahradní sloupek na vodu

Na sloupek můžete napojit běžnou zahradní hadici, mlžítko pro děti, kapkovou závlahu skleníku a další. Elektrosloupky Zapojení doporučujeme, vzhledem k jejich umístění a druhu používaných spotřebičů, přes proudový chránič a jistič (se zapojením si hravě poradí každý elektrikář). Nerezový zahradní sloupek V2N - kohouty a závěs je vhodný pro použití na zahradách rodiných domků jako vodovodní hydrant např. Na zimu nutno vypouštět! Zahradní sloupek je dodáván vč.


Ideální je sloupek obetonovat. Nejprodávanější model na trhu. Detailní popis produktu. Tento volně stojící sloupek na vodu s kohoutkem je skvělým doplňkem do vaší zahrady.


Ať už ho použijete k zalévání květin. Stylový zahradní sloupek na vodu ve zdařilé imitaci dřeva nebo granitového kamene. Tanker umožňuje snadné čerpání vody na zahradě. V zahradě bude nejen praktickým řešením, ale i ozdobou.


PROSPERPLAST Tanker na vodu antracit 90cm ITWTAN-S433. Svým vzhledem imituje žulu nebo mramor. Možnost připevnění pomocí šroubů nebo volného usazení do země. Přívod vody zajistíte připojením k běžné zahradní hadici nebo k nádrži na dešťovou vodu.


Výška nadzemní části je cca 1cm. Připojení sloupku na přívod vody přes mosazný ½“ vnější závit. Sloupek má uprostřed polici, kam si můžete položit konev, aby se vám snáze naplňovala. Ke spodnímu konektoru lze připojit zahradní hadici, takže můžete na zahradě zalévat rostliny a květiny anebo třeba umývat auto. Součástí balení jsou dvě role teflonové pásky pro vodotěsné uzavření.


Přiložené montážní příslušenství vám pomůže sloupek na vodu snadno nainstalovat. Vhodná do exteriéru a zahrad. Příslušenství k nádobě na dešťovou vodu Amfora, ha.


Sloupek je imitací přírodní žuly, avšak je vyrobený z kvalitního plastu, který je odolný proti vlivům počasí a UV záření. Jednoduché upevnění pomocí šroubů do země, nebo můžete volně postavit na zem. Dobrý den, sháním nějaký sloupek , který by zakryl vodovodní trubku, sloupek by měl být usmýstěný u korýtka po býcích na vodu , máme ji tam vytaženou. Schnell und sicher online buchen.


Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen! Sudy na dešťovou vodu : do 4h na prodejně nebo do 48h doma, nákup bez rizika – 28.


Nabízíme klasické plastové sudy na dešťovou vodu a speciální plastové nádoby na dešťovou vodu. Sloupek má dole rozšířenou patu, na bocích upraveno pro šrouby pro přišroubování nad šachtu (třeba). V horní části má kohoutek a dole je vyvedena klasická zahradní spojka do které se připojí přívod. Z dolní strany jsem to otevřel, spojku zrušil (hlavně jsem chtěl vědět, jakou hadici mají uvnitř, byla tam klasická pračková, takže napojení na vodovod bez problému).


Připojil jsem to přímo spodem a zatím cca měsíce funguje bez problému.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky