pondělí 23. listopadu 2015

Motorová pila raptor

Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach.

Stala se mi zajímavá nehoda s motorovou pilou. Naštěstí to dobře dopadlo, ale dávejte pozor. Ceny uvedené na těchto stránkách jsou pouze orientační, aktuální ceny zjistíte, pokud nás kontaktujete nebo se přijdete osobně zeptat do naší provozovny. Obsah jejího motoru je ccm, délka lišty je výtečných centimetrů a celý stroj váží kilogramu.


Podívejte se na aktuální letáky Albert případně na aktuální produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo koupelny. HP, automatické mazání řetězu, antivibrační systém, bezpečnostní brzda řetězu. Výběr motorové pily vám usnadní filtrování podle délky lišty a výkonu. Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat!


Vodící lišta Hecht pro řetězovou pilu s délkou lišty 40cm, 5mm,.

RAPTOR 6farmářská motorová pila. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Motorová řetězová pila s délkou lišty cm.


Levná a výkonná motorová pila vhodná pro občasné domácí použití. Praktický box součástí balení. Tento 2-takt, který je vzduchem chlazený.


MS 1Moderní, malá motorová pila s benzinovým motorem 3kW Moderní pila s benzinovým motorem s nízkými vibracemi pro údržbu pozemků. Velmi nízká úroveň vibrací. STIHL Olej pro dvoutaktní motory HP l. Centrální nastavení výšky sečení, kuličková ložiska Hmotnost kg Obsah 9cm³ Poznámka o výkonu. Dobře ovladatelná motorová pila s vysokým výkonem.


Velký uživatelský komfort při kácení stromů a řezání palivového dříví. Velký kroutící moment v širokém rozsahu otáček. Až o menší spotřeba paliva a až o nižší zplodiny spalování v porovnání s předchozími modely bez technologie 2-MIX. Jako ochrana při práci slouží brzda řetězu, která v případě zpětného. Vysoce výkonná motorová pila s mnoha prvky profesionálních pil.


Tato pila je ideální univerzální pila pro uživatele, kteří pravidelně nekácejí stromy. Pila má průlomový design a je vybavena. Benzinová motorová pila Oleo-Mac OM 962.

Pohon: benzinový Značka: Oleo-Mac Délka lišty: cm. Benzínová motorová pila Oleo-Mac GS 650. Riesenauswahl an Markenqualität.


Lehká a snadno ovladatelná motorová pila s vysokým výkonem pro práce okolo domu a náročnější řezání. Tato farmářská pila je ideální partner pro pokročilé. Má dostatečný výkon pro kácení, řezání palivového i stavebního dřeva. Splňuje emisní normu Euro2.


Profesionální motorová pila o výkonu kW vybavená moderním motorem 2-MIX motorem. Veľmi vhodná pre prípravu palivového dreva, na stavebné práce a stínanie malých stromov. Prodám motorové pily Stihl 0a 0po kompletní precizní renovaci.


Jedná se o největší motorové pily konstruované pro tropické deštné pralesy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky