pondělí 30. listopadu 2015

Král trávníků hnojivo

Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Sicher durch den Winter. To, co skutečně odlišuje výrobky FLORIA od ostatních, jsou například hydratační složka AQUA Cell, přírodní hnojivo GUANO, mikroprvky u kapalných a krystalických hnojiv. V substrátech jílová složka BENTONIT , mykorhizní houby, PERLIT nebo ZEOLIT. Po použití této směsi travník vyniká pružným měkkých drnem a je odolný extrémním zátěžím.


Granulované hnojivo na trávníky s účinkem proti plevelům. Vyživuje trávník díky NPK hnojivu, likviduje dvouděložné plevele a provzdušňuje půdu pomocí zeolitu. Je ve vodě nerozpustné, vydrží tedy působit v trávníku po dobu měsíců. Je složená ze špičkových odrůd trav, které jsou tím nejlepším z evropské pěstitelské produkce. Odpovídá nejmodernějším trendům pěstování a péče o travnaté plochy v zahradách a okolí rodinných domů.


Trávníkové hnojivo Wolf- Garten LP-M 3se železem. Běžná cena 6Kč 5Kč. Kč (e-shopů) Forestina Dusíkaté vápno granulované MINERAL kg. Kč (e-shopů) Trávnikové hnojivo Pure SportGolf kg. Kč (e-shopy) GENERAL HYDROPONICS hnojiv.


To však neplatí pro TRAVIN. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Za objednání tohoto produktu od nás obdržíte dárkový poukaz se slevou na nákup designových samozavlažovacích květináčů GreenSun. Substráty a hnojiva) Hodnocení produktu:.


TRAVIN hnojivo na trávníky s účinkem proti plevelům představuje moderní způsob likvidace plevelů. Přípravek se jednoduše aplikuje přímo do trávníku, kde likviduje dvouděložné plevele a současně významně vyživuje trávník. Bofix je velmi oblíbený selektivní herb určený. Charakteristika přípravku Jedná se o speciální granulované trávníkové hnojivo , které nám vyřeší problém s plevely, mechy a zároveň vyživí trávník.


Exkluzívna trávna zmes namiešaná z vybraných odrôd tráv, trávnikov vyniká pružným mäkkých mačinou, je odolný. Jednoduchým způsobem zlikvidujete nežádoucích plevel v rávníku. Granule se nerozpouští ve vodě, ale sypou se přímo do trávníků. Trávník dokonale vyživí a zároveň aktivuje půdu.


Oba herbicidy jsou z granulí uvolňovány postupně, proto je způsob jejich pronikání do dvouděložných plevelů výjimečný. Je také nezbytné ho hnojit pomocí speciálního trávníkového hnojiva. Toto moderní hnojivo je vyvinuto speciálně pro udržení trávní. Travin král trávníků k péči o trávník. Uvedená cena je pro 10ks balení a více.


Hnojivo vhodné pro zatěžované trávníky. Dokáže na sebe navázat vodu a hnojivo , které následně postupně uvolňuje. Při standardní péči si tak trávník udrží sytě zelenou reprezentativní barvu po celé své vegetační období.


Moderní způsob likvidace plevelů. Jednoduchá aplikace přímo do trávníku, nerozpouští se ve vodě. Obsahuje složky - selektivní herbicidy, hnojivo a zeolit. FLORIA Travní směs Král trávníků je travní směs nejvyšší kvality určená k zakládání reprezentativních ploch v okolí rodinných domů. Je ideální jak pro dosev poškozených míst např.


Směs travní FLORIA Král trávníků 0. Agro Král trávníků 25kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky