pondělí 27. července 2015

Třešeň sloupovitá

Body Mit Bein rund um die Uhr online kaufen. Dozrává na přelomu července a srpna. Plody mají nádhernou červenou barvu. Výška v dospělosti cca -metrů.


Podnož se hodí do všech pěstitelských oblastí.

Výhodou sloupovité třešně je to že nezabírá kolik prostoru a není potřeba ke sklízené plodů žebřík. Sloupovitá třešeň je velice oblíbená. Cizosprašná, vhodným opylovačem je třešeň Regina.


Plodnost je raná, spolehlivá a dobrá. Bez zvláštních požadavků na klima a polohu. Slupka je tmavě červená. Specializovaný eshop Netradiční ovoce. Všechny produkty můžete zakoupit zde, v.

Celeste je raná odrůda, samosprašná, velmi kvalitní novější odrůda s velkými plody, dozrává v druhém až třetím třešňovém týdnu, nepodléhá. Queen Mary a 1x sloupovitá třešeň Victoria v nabídce za výhodnou cenu! Třešeň sloupovitá Sylvia.


Zakrslá třešeň Viktoria je díky kompaktnímu růstu a slabě rostoucí podnoži vhodná k sloupovitému zapěstování. Plodí velmi brzy po výsadbě a to začátkem července. Dužina je červená, křupavá, šťavnatá, sladce navinulá.


AMANOGAWA má úzskou sloupovitou korunu. Odrůda velmi slabě roste a mnozí ji vydávají za sloupovitou třešeň. Studenec 1(u vlakového nádraží) souřadnice 49. Doba zralosti: červenec. V prvních dvou letech zakraťte postranní výhony.


Dají se pěstovat i ve velkém květináči na terase či balkonu. Mají užší tvar koruny a pomalejší růst, proto se hodí i do těch nejmenších zahrádek. Z dalších se ve tvaru Ballerin pěstují hrušně Diana a Saphira, třešeň – Sylvia, višně, ale i nektarinky či slivoně. Všem sloupovitým odrůdám je společné to, že potřebují minimální nebo vůbec žádný řez.


SLOUPOVITÁ TŘEŠEŇ SILVA ko 4litry. Velmi velká, pozdní chrupka menšího kompaktního vzrůstu.

Odrůda ceněná pro svůj slabí vzrůst, tvoří malé úzké. Kromě toho, že tyto stromky. Spolehlivě rodící sloupovitý odrůda s velkými, zářivě červenými plody.


Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas. Vážení zákazníci, prosíme o pochopení, že k vylepšení uživatelského prostředí našich webových stránek používáme cookies. Je to raná, tmavá chrupka.


Vhodní opylovači jsou např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky