středa 29. července 2015

Nafukovací skluzavka do bazénu

Nafukovací skluzavka je určena jako přídavný zábavný prvek do bazénu. Pro podporu zábavy nabízí osvěžení sprchou, po napojení na zahradní hadice. Osazuje se na okraj pevné. Rozměry: 3× 2× 1cm.


Zaručeně si užijete spoustu zábavy a legrace.

Kdo by nechtěl zažít letní dny, které zaručeně budou stát za to. Tahle skluzavka je praktická a hlavně u nás ji koupíte za super cenu. Skvěle se hodí jako doplněk k bazénům.


Vodní skluzavka se sprchou většího rozměru je vhodná pro osazení na okraj pevného bazénu. Je velikosti x x m. Je přizpůsobená možnosti napojení na zahradní hadici. Pět vzduchových komor, pevná madla i schůdky zajišťují bezpečné hraní.

A masivní testovaný vinyl, ze kterého jsou vyrobeny všechny součásti, je zárukou nejen mimořádné odolnosti, ale také dlouhé životnosti. A pro případ nechtěného protržení je přibalena opravná záplata. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Hodnocení produktu:. Veškeré informace o produktu. Naše společnost zajišťuje prodej a výrobu nafukovacích skluzavek.


Před jakoukoliv manipulací se skluzavkou si prosím prostudujte tento návod. Velká nafukovací skluzavka do bazénu o velikosti 3× 2× 1cm. Do doby než se urval brzdící límec to byla super zábava pro děti. Kdyby to ale nebylo ve slevě, tak by to byla drahá sranda na jedno odpoledne. Nakupujte Intex nafukovaci skluzavka do bazenu nejlevněji na trhu.


Vaše dítě ve vlnách jistě využije dvě pevná držadla na hřbetu kosatky. Nafukovačka je vyrobena z kvalitního vinylu a má dvě vzduchové komory. Užijte si léto a vodní hrátky naplno!


Zpestřete dovádění v bazénu sobě i vašim dětem vychytanou.

Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Majte akčné ceny ako prví. Stejně jako nafukovací člun, i nafukovací lehátka, křesla či matrace do vody by neměly chybět ve výbavě nikoho, kdo bere čas strávený u vody jako relax. S nafukovacím lehátkem si užijete spoustu zábavy nejen u bazénu , ale i na pláži u moře. Rozhodli jste se letošní léto trávit na zahradě u bazénu se svými dětmi?


Pokud ano tak tenhle horký hit. Matrace je stabilní, má dvě pevná držadla a dvě vzduchové komory. Modro bíla s designem vln, vzduchových komor (schůdky), pevných držátek, obsahuje opravné záplaty, možnost připojení hadice k namáčení kluzné plochy. Pro maximální zábavu doporučujeme k vašemu bazénu přikoupit i tuto úžasnou nafukovací skluzavku.


Díky ní si děti užijí spoustu legrace a vy jim tak. Modro-bílá skluzavka do bazénu s designem vln. Obsahuje vzduchových komor (schůdky) a pevných držátek.


Možnost připojení hadice k namáčení kluzné. Skluzavku lze namočit vodou pomocí zahradní hadice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky