čtvrtek 23. července 2015

Plotové tvárnice hladké

Hladké plotové tvárnice jsou ideálním prvkem, který naplní vaši představu. Hodí se pro všechny typy plotů, dělících, opěrných a krasných zdí i protihlukové zábrany. Dají se použít i pro podezdívky a sokly budov.


CENY VŠECH ROZMĚRŮ PO ROZKLIKNUTÍ. Plotové tvárnice jsou určeny k vyzdívání plotových zídek a sloupků. Jednotlivé tvárnice se kladou na sebe a plní betonem.

Klínkováním jednotlivých tvárnic je automaticky vyřešena vodorovná spára. Okrasné betónové plotové tvárnice , štiepané, hladké a grindované. Betónové výrobky pre plota a záhradu. Svahové tvárnice se používají na opěrné zdi, které máte v plánu posázet okrasným porostem. Plotové systémy s věrnou imitací kamene a dřevěných prken budou plnit estetickou i plně funkční roli při ohraničení vašeho soukromí.


Zdící prvky pak dotvoří celkový dojem z atraktivní a designově nesmírně originální zahrady. Plotové tvarovky hladké HBT jsou určené pro stavby zídek a plotových podezdívek. Vyrábí se v různých barevných variantách.


OKRASNÉ TVÁRNICE ŠTÍPANÉ a HLADKÉ vytvoří kolem každého sídla novodobé hradby, které už neslouží pouze k pocitu bezpečí.

Jsou estetickou korunkou všech prostorů a současně přirozenou dělící linií mezi teplým domovem a jeho okolím. Skvělým doplňkem pro tyto TVÁRNICE jsou plotové STŘÍŠKY, které vám pomohou ochránit daný prostor před nežádoucím deštěm, nebo slunečními paprsky. BEST LUNETA I colormix arabica.


Tvarovka hladká, pohledová ze stran, vhodná i pro sloupky 20x40cm a 40x40cm. Popis - Betonová plotová tvárnice Ferobet hladká přírodní. Betonové plotové tvarovky hladké v provedení přírodní jsou stavební prvky vhodné ke stavbě. PLOTOVÉ TVAROVKY A STRIEŠKY DITON.


Betonové prvky pro ploty a opěrné zdi se širokým výběrem tvarů, povrchových úprav i barev. Betonové hlavice najdete v nabídce LiaStone v několika rozměrech, v hladkém i štípaném provedení. Vytvořte si vlastní mozaiku plnou fantazie a hravosti barev! Zajišťujeme levnou dopravu po celé ČR!


K výše uvedeným cenám bude připočtena doprava. Pro nacenění dopravy si vypište počty ks jednotlivých druhů. Plotové prefabrikáty - tvárnice a sloupky je možné kombinovat s dřevěnými nebo ocelovými výplněmi. Najširší sortiment betónových dlažieb a stavebných prvkov za najnižšie ceny.


Debniace tvárnice sa používajú ako stratené debnenie pre vytvorenie monolitických betónových, prípadne železobetónových nosných i nenosných objektov - základy rodinných domov, chát, garáží, oporné steny, okrasné steny, betónové ploty, žumpy,. Ponúkame ručne triedené betónové tvránice na plot z štvorakých tvárníc, krycími platňami v šiestich farbách. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Tvarovky plotové hladké jsou určené k oplocení pozemků, stavbě opěrných zídek a sloupů.

Moderní tvarovky mají hladké pohledové strany a fazetky na každé hraně výrobku. K jejich zakrytí jsou určené stříšky. Vyrábíme pro Vás také betonové hladké plotové tvárnice vhodné pro stavbu plotů , opěrných a okrasných zdí a protihlukových zábran.


Pro odvod dešťových vod prodáváme stříšky s okapničkou. Sú ľahké, dajú sa ukladať ručne. Predám plotové tvárnice Premac Preblok sivé hladké. Zostatok z výstavby plotu. Betonové lícové cihly hladké nebo rumplované (otlučené) se používají ke zdění budov, zídek, oplocení, sloupků pergol a jiných zahradních staveb.


Predáme okrasné plotové tvárnice Casser s dvojstrannou nepravidelne štiepanou pohľadovou plochou vo farbe granito. Veľkosť tvárnice 3x 1x 18.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky