pátek 31. července 2015

Pakove kleste

Německá kvalita za výbornou cenu. Profesionální pákové štípací kleště 2mm od společnosti Licota. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


V nabídce jsou i speciální štípací kleště určené pro elektrikáře. Kleště štípací - Heureka. Jsou robustnější a odolnější než klasické štípací kleště.

Mají odlišné přesazení kloubu, které zajišťuje snadnější střih při vynaložení menší síly. Hravě přestřihnou silnější a tvrdší dráty až do průměru mm. Používají se pro zhotovení lisovaných spojů.


Umožňují spojení jakýchkoliv dvou materiálů. Pomocí nýtovacích kleští můžete připevnit trhací, šroubové i maticové nýty na milimetr přesně. Doporučujeme vysoce kvalitní.


Odolné břity dodatečně induktivně kalené, tvrdost břitů asi HRC. Nabízíme profi kleště na kabely, které můžete využít nejen na odizolování. Dále se podívejte na nýtovací kleště, pro trhací nýty z hliníku, oceli i nerezové oceli.

V naší nabídce samozřejmě nechybí kleště různých druhů jako kleště na brzdy , kleště na svíčky a mnoho dalšího. V kategorii Krimpovací kleště , lisovací kleště naleznete širokou nabídku výrobků a řešení. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Není náhodou, že jsou kleště Knipex a vůbec celý sortiment nářadí této něměcké značky, vyhledáván profesionály. Jejich nekompromisní kvalita mluví za vše a značka Knipex se stala všeobecně uznávaným pojmem.


Objednejte si u nás pákové kleště , které Vám dodáme rychle a spolehlivě. Výrobky nabízíme samostatně nebo jako součást výhodných sad. Sortiment je široký, výběr tak závisí pouze na Vašich potřebách.


Pákové kleště od nás jsou ta správná volba. Nakupte nejlevněji přes. Rozměr: 3mm materiály: ušlechtilá ocel, rukojeť ergonomická gumová Čelisti vyrobené z ušlechtilé oceli, gumové ergonomické rukojeti. Pošlete nám odkaz na levnější variantu a uvidíme, zda Vám budeme moci cenu upravit.


Rohatkové speciální kleště. Vhodné pro velmi přesné. Unikátní nýtovací kleště Fortum obsahují množství konstrukčních patentů.


Díky pákovým převodům se minimalizuje potřebná síla uživatele. Vyberte si zboží z kategorie pákové kleště za skvělou cenu. LUX-TOOLS pákové kleště 4mm z robustní nástrojové oceli jsou vybaveny tvrzenými čelistmi a plastovými návleky pro ochranu rukou.


Délka kleští 3mm, tělo je zhotoveno z hliníku ADC1 rukojeti pak z uhlíkaté oceli.

ATAX Tech dodává kleště pro zámečnické práce kombinované půlkulaté siko štípací nastavitelné pálové Aku stroje a příslušenství Milwaukee. Cookies umožňují využití. Našim mottem je uspokojení Vašich potřeb zajištěním potřebného nářadí do Vaší provozovny či domácnosti v požadované ceně a kvalitě.


Buďte první, kdo nám pošle dotaz k produktu Nýtovací kleště pákové 3mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky