středa 29. července 2015

Třešeň kaštánka

Bandel - Für alle Modelle, sofort verfügbar! Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s našim používáním souborů cookies. Lyonská (syn.


Ramon Oliva) Raná, cizosprašná tmavá polochrupka plodí brzy, středně a méně pravidelně a plody Ovocné stromy byly vždy nedílnou součástí naší venkovské krajiny. Kaštánka Autor: Archiv ireceptar. V současné době můžeme najít již jen zbytky ovocných výsadeb – zahra sadů, polních sadů, alejí nebo solitérů.

Raná odrůda s vysokou plodností, odolná proti praskání a červivosti. Plodí časně, pravidelně, hodně. Velmi oblíbená pro svou chuť, plodnost a odolnost monilióze, mrazům i praskání plodů. Vhodná na konzum i kompoty atd. Díky ranosti uniká vrtuli třešňové.


Třešeň KAŠTÁNKA - Třešeň KAŠTÁNKA je raná, cizosprašná, tmavá srdcovka se středně velkými plody. Dužnina je měkčí, šťavnatá, pecka malá. Tato odrůda je velmi odolná vů.


Tvar je srdčitý se zploštělou břišní stranou.

Plody obou jsou chutné, šťavnaté a při zavařování dostatečně barví. Karešova má však větší plody. Třešeň srdcovka Oproti ostatním druhům má měkkou a šťavnatou dužninu. Sonderangebote jetzt einkaufen mit Beratung - Kats die passen.


Mezi vhodné opylovače patří např. Původ: Vznikla v Anglii jako náhodný semenáč. Plod je střední, ploše kulovitý, tmavočervený, mekčí konzistence, dobré chuti. Vyhovuje jim nadmořská výška.


Plody dozrávají ve druhém třešňovém týdnu (mezi 8.-1.). Dužina je měkká, jemná, aromatická, tmavěčervená a. Srdcovka s menšími srdčitými plody (5g), mírně zploštělými. Třešně patří k naší krajině. Zraje v druhé půli června. Stromy kvetou středně raně a jsou cizosprašné.


Oblíbená pro svou chuť a plodnost. Odolná proti praskání plodů. Plody jsou střední velikosti, kulovitého tvaru, mí. Anglie, jako náhodný třešňový semenáč.

Plod třešně je středně velký, až menší kolem 5g kulovitého tvaru. Jedná se o středně ranou srdcovku. K č (€) třešeň Kordia. Kč (€) třešeň Lapins. Velmi pozdní odrůda třešně s kvalitními, velkými plody, srdcovka.


Pozdní odrůda tmavé chrupky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky